למומחים בתחום - מה דעתכם על מפרט המחשב

• הוסף לסימניות
ראו בבקשה בלינק המצורף http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1514

מה דעתכם על המפרט ועל המחיר
הדרישה היא למחשב שיהיה מהיר ביותר בעת פעולה בתוכנות גרפיקה [אינדינזיין, פוטושופ, אילוסטריטור. לא תלת מימד וכדו']. אני שונא!!! מחשבים שהופכים לאיטיים במהלך הזמן, ומוכן לשלם יותר עבור כך.

בתודה מראש

נ.ב
כמובן שאם לדעתכם יש דברים שאינם נצרכים עבורי במפרט הנ"ל [ולא ישפיעו על המהירות, אנא ציינו זאת בתגובתכם].

• הוסף לסימניות
מחשב מעולה. מחיר טוב.
אם אתה לא חייב מותג, אתה יכול לקבל את אותו המחשב בכמעט 1000 ש"ח פחות.
ספק הכח, משום מה שמו רק 460W, כך שאם אתה מחבר הרבה כוננים מבחוץ כדאי לשים לב לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1095016:
מחשב מעולה. מחיר טוב.
אם אתה לא חייב מותג, אתה יכול לקבל את אותו המחשב בכמעט 1000 ש"ח פחות.
ספק הכח, משום מה שמו רק 460W, כך שאם אתה מחבר הרבה כוננים מבחוץ כדאי לשים לב לזה.

א. אני לא חייב מותג, אך נאמר לי פעם שיש הבדל עצום בין חברה שמרכיבה הכל יחד לבין מישהו שמרכיב את הדברים בנפרד. נכון\לא נכון?

ב. אני מחבר מבחוץ מקסימום 2\3 כוננים.

• הוסף לסימניות
א. תלוי מה מו... בעיקרון אם מישהו שמבין מרכיב, אז זה לא פחות טוב (אם לא יותר, במחילה מהחברות).
ההבדל היחיד, שהאחריות שהם נותנים עד בית הלקוח, לא תקבל בהרכבה עצמית.

ב. זה בכלל היה טעות שלי שלא קראתי נכון, הספק הוא לא עד 460 אלא 460.

• הוסף לסימניות
שמע לי, לך על הניק פופקו!!
לא תפסיד!!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על פופקו... מעריצה עיוורת שלא, למרות שלא נתקלתי בו בחיים, רק לראות את ידיעותיו כאן בפורום!!!-מומלץ בחום!!!

סתם ככה גם פרסומון שעזר כאן יודע ממש לא מעט!! נתקלתי גם בו יותר מפעם אחת.... אז כדאי לבדוק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה