למומחים שבינינ

• פותח הנושא bbl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבאתי פרויקט מפרימייר לאפטר והכלתי עליו אפקטים, טקטסטים וכו'.
עכשיו לבעיה -
אם אני רוצה להחליף את קבצי הפרויקט בפרויקט אחר מפרימייר זה אפשרי????

ואפרט:
ברגע שרוצים להחליף חומר גלם בוחרים בפקודה: replace footage אבל במקרה הזה החומר גלם מחולק , ואי אפשר להביא תחתיו חומר גלם מחולק אחר.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
ניתן להביא את קבצי הפרויקט לאפטר,
לבחור את בשכבה בחלון הקומפ',
ועם אלט לחוץ,
להחליף אץ הקבצים שבחלון הפרויקט.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל - מה אם אני רוצה להחליף בקבצי פרויקט אחר שהבאתי מפרימייר? הם הרי לא נמצאים בחלון הפרויקט! הם מגיעים מחולקים כשהם נתונים בתוך קומפוזיציה.
בטוח שיש איזו אופציה.
הבעיה הזו תוקעת אותי המון!

• הוסף לסימניות
שאלה באותו ענין,
האם באופן קבוע כך אתן עובדות-
מייבאות מהפרימייר לאפטר,
מענין אותי עד כמה זה מאט את העבודה.
באיזה סדר גודל של פרוייקטים מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbl;1290137:
תודה!
אבל - מה אם אני רוצה להחליף בקבצי פרויקט אחר שהבאתי מפרימייר? הם הרי לא נמצאים בחלון הפרויקט! הם מגיעים מחולקים כשהם נתונים בתוך קומפוזיציה.
בטוח שיש איזו אופציה.
הבעיה הזו תוקעת אותי המון!

אם הבנתי נכון את שאלתך-
כשאת מייבאת פרויקט מפרמייר לאפטר הוא מביא איתו את כל חומרי הגלם בתיקייה,
אז אין מצב שיש קובץ בתוך קומפוזיציה והוא לא מופיע בחלון הפרויקט
את יכולה לבדוק את זה בלחיצה ימנית על הקובץ שבתוך הקומפוזיציה- reveal layer source in project
הוא מציג לך את הקובץ, ואז את עושה - replace footage

• הוסף לסימניות
בס"ד
תודה לכל המנסים. כנראה שלא הובנתי - אני אנסה להסביר ואולי יש למישהו פתרון -
כשאני מביאה פרוייקט לאפטר מפרימייר - האפטר מביא לי את הסיקוונס חתוך לפי הפרימייר.
ככה:(תמונה מצורפת)
עכשיו, אם אני רוצה להחליף את את אחד החלקים מחלון הטיימליין עם קבצי פרוייקט אחר מפרימייר האם יש אפשרות?
מקווה שהובנתי,
אשמח לעזרה!!

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 192.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbl;1291214:
בס"ד
תודה לכל המנסים. כנראה שלא הובנתי - אני אנסה להסביר ואולי יש למישהו פתרון -
כשאני מביאה פרוייקט לאפטר מפרימייר - האפטר מביא לי את הסיקוונס חתוך לפי הפרימייר.
ככה:(תמונה מצורפת)
עכשיו, אם אני רוצה להחליף את את אחד החלקים מחלון הטיימליין עם קבצי פרוייקט אחר מפרימייר האם יש אפשרות?
מקווה שהובנתי,
אשמח לעזרה!!

תלחצי פעמיים על הסיקוונס שבטיימליין (מה שמסומן בתמונה), מה נפתח לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה