כללי למומחי אינדיזיין!!! למעמדים שבינינו

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה חמורה ביצירת "ספר" (book) -
אני עובדת על ספר מאד מורכב ומלא תמונות וטקסט, הכנתי את הפרקים לחוד באינדיזיין, ועכשיו - עלי לקבץ אותם לספר. אבל!!!!!!
הקבצים - שבנויים מכפולות - מתחילים תמיד בעמוד ריק, כי השער שלי הוא כפולת עמודים - ימין ושמאל
וכדי לעשות זאת, אמרתי למסמך שיתחיל בעמוד 2
עכשיו כשאני רוצה לסגור לספר הכל מסתבך לי.

1. האם יש אפשרות להתחיל מסמך בכפולת עמודים ולא בעמוד בודד, באופן מסודר? כלומר האם אימדיזיין מאפשרת זאת?

2. איך אני סוגרת את הספר בלי העמוד הראשון הריק שבכל מסמך?

אני מודה מראש למשיבים, תזכו למצוות, העניין דחוף ביותר!!! תודה!

• הוסף לסימניות
אם הבנתי טוב את הבעיה...

אז ככה כשעושים ספר, אז הרי מספרי עמודים רץ אחד אחרי השני
ואם פרק אחד נגמר במספר 321 אוטומטי הפרק הבא יתחיל בעמוד ימיני 322
לכן לא צריכים להוסיף את העמוד ריק לפני כל פרק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1060664:
נתקלתי בבעיה חמורה ביצירת "ספר" (book) -
אני עובדת על ספר מאד מורכב ומלא תמונות וטקסט, הכנתי את הפרקים לחוד באינדיזיין, ועכשיו - עלי לקבץ אותם לספר. אבל!!!!!!
הקבצים - שבנויים מכפולות - מתחילים תמיד בעמוד ריק, כי השער שלי הוא כפולת עמודים - ימין ושמאל
וכדי לעשות זאת, אמרתי למסמך שיתחיל בעמוד 2
עכשיו כשאני רוצה לסגור לספר הכל מסתבך לי.

1. האם יש אפשרות להתחיל מסמך בכפולת עמודים ולא בעמוד בודד, באופן מסודר? כלומר האם אימדיזיין מאפשרת זאת?

2. איך אני סוגרת את הספר בלי העמוד הראשון הריק שבכל מסמך?

אני מודה מראש למשיבים, תזכו למצוות, העניין דחוף ביותר!!! תודה!

א. צילום מצורף.
ב. לא הבנתי רצונך. האם זה שאלה נפרדת?

קבצים מצורפים

• א.PNG
    KB 26.2 · צפיות: 15
  • ב.PNG
    KB 22 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בצילום מסומן דווקא האופציה שאיננה טובה לך, בחרי את הראשונה.

שימי לב שלא מסומן "אינסרט בלאנק פייג'"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1060695:
הצילום מסומן דווקא האופציה שאיננה טובה לך, בחרי את הראשונה.

תודה רבה!!! הבעיה השניה היא, שעימדתי עשרות פרקים כאשר העמוד הראשון ריק (כדי שזה התחיל בכפולה ולא בעמוד בודד), איך אני משנה את זה בפרקים עצמם? האם אני צריכה לעבור פרק פרק, להסיר את העמוד הבודד - הריק - ולסדר מחדש את המסמך? או שיש דרך קלה יותר?

• הוסף לסימניות
מסתבר שכן
אני לא מכיר אופציה אחרת שימחוק מכל קובץ עמוד ראשון
אולי יש מומחים גדולים יותר שיודעים

• הוסף לסימניות
להבא, מה הדרך הנכונה להתחיל מסמך אינדיזיין שמעוצב מכפולות, בלי עמוד בודד בהתחלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1060701:
תודה רבה!!! הבעיה השניה היא, שעימדתי עשרות פרקים כאשר העמוד הראשון ריק (כדי שזה התחיל בכפולה ולא בעמוד בודד), איך אני משנה את זה בפרקים עצמם? האם אני צריכה לעבור פרק פרק, להסיר את העמוד הבודד - הריק - ולסדר מחדש את המסמך? או שיש דרך קלה יותר?

אם זה הדף היחיד במסמך שריק, יש הגדרה בההעדפות למחוק כל דף ריק
תפעילי ואחר כך בטלי.

קבצים מצורפים

• ג.PNG
    KB 49.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1060704:
להבא, מה הדרך הנכונה להתחיל מסמך אינדיזיין שמעוצב מכפולות, בלי עמוד בודד בהתחלה?

להגדיר במקטעים ומספור שמספר העמוד הראשון הוא 2

• הוסף לסימניות
צריך גם להקפיד לסיים כל מסמך בעמוד שמאלי.
ממילא הקובץ שיתחיל אחריו יתחיל בימני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;1060702:
מסתבר שכן
אני לא מכיר אופציה אחרת שימחוק מכל קובץ עמוד ראשון
אולי יש מומחים גדולים יותר שיודעים

אם אינכם רוצים למחוק כל דף ריק במסמך, רק הראשון,
יש כאן סקירפט פשוט שכתבתי הרגע.
מוחק כל דף ראשון, בכל המסמכים הפתוחים.
ללא טענות ומענות.

אין אחריות לבעיות, שימו לב שלא פתוחים קבצים לא רצויים....

שימו לב!!!
לא מוחק רק דפים ריקים.
אלא כל דף ראשון!!!
עבד עלCS6 אך ייתכן שיפעל גם קודם

קבצים מצורפים

• מוחק כל עמוד ראשון בכל הקבצים הפתוחים.zip
    255 ביטים · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אלפי תודות, באמת מעל ומעבר - עזרתם לי המון!! היו ברוכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה