כללי למומחי אינדיזיין - תוכן ב BOOK

• הוסף לסימניות
באינדיזיין יש אפשרות ליצור תוכן אוטומטי - ב"לייאאוט" - אבל איך עושים זאת כשמקבצים הכל ב-BOOK?

תודה רבה!! זה די דחוף לי, בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1064204:
באינדיזיין יש אפשרות ליצור תוכן אוטומטי - ב"לייאאוט" - אבל איך עושים זאת כשמקבצים הכל ב-BOOK?

תודה רבה!! זה די דחוף לי, בתודה מראש

סמן. את האופציה השלישית משמאל בתפריט הקטן למטה. אינקלוד משהו.
איני מול התוכנה לצלם.

• הוסף לסימניות
תודה. האם למישהו יש קובץ הדרכה איך לעבוד עם פונקציית ה-BOOK? אפשר גם בתשלום, זה מאד יעזור לי (בספר של מנטור חסר הרבה חומר, לפחות בגרסה שיש אצלי של CS3 - מישהו יודע אם יש גרסה מלאה יותר שניתן לרכוש?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1064232:
תודה. האם למישהו יש קובץ הדרכה איך לעבוד עם פונקציית ה-BOOK? אפשר גם בתשלום, זה מאד יעזור לי (בספר של מנטור חסר הרבה חומר, לפחות בגרסה שיש אצלי של CS3 - מישהו יודע אם יש גרסה מלאה יותר שניתן לרכוש?)

הגרסה הנוכחית שלהם היא על cs5.5

ויש עזרה רשמית של אדובי טובה מאד בעברית לcs4. לא חלו מאז שינויים ניכרים, אם בכלל.
פשוט פתחי את הפעזרה של התוכנה.
או גגלי "מטא תווים" ותכנסי לתוצאה הראשונה.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר איך עושים תוכן ענינים ב"ספר"?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בחלון של התוכן עניינים יש לסמן את האפשרות שיקח מכל הBOOK

‏‏לכידה.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה