כללי למומחי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה להעביר טקסט של כ-100 עמודים מוורד לאינדיזיין.
האם עלי לפתוח בכל עמוד תיבת טקסט או שיש איזשהו כפתור פלאים שעושה לי את העבודה.

תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
לחיצה עם שיפט בעמוד הראשון
יפתחו עמודים אוטומטי לפי כמות המלל
ויבנו תיבות טקסט במסגרת השוליים של העמוד

לאינדיזיין יש הרבה כפתורי פלאים...:)

• הוסף לסימניות
פתיחה של תיבת טקסט במאסטר שלך+שיפט
(מדגישה במאסטר)

• הוסף לסימניות
וואו, תודה רבה!

אם כבר אז כבר: יש כפתור שיכול להקטין את כולם לגודל שאני רוצה?

• הוסף לסימניות
מכינים מראש במסטר טת גודל התיבה הרצויה
ואז ניתן לשחק להגדיל ולהקטין
רק במידה ולא נעשה שינוי בתוך העמוד
ברגע שנוגעים בתיבה שבעמוד
היא מתנתקת מהמסטר ולא ניתן לשנות אוטומטי רק ידני

• הוסף לסימניות

לא מדויק, שהרי ע"י הפעלת layout adjustment שינויים שנעשים עם השוליים ישנו גם את תיבות הטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;274652:
מכינים מראש במסטר טת גודל התיבה הרצויה
ואז ניתן לשחק להגדיל ולהקטין
רק במידה ולא נעשה שינוי בתוך העמוד
ברגע שנוגעים בתיבה שבעמוד

(אני מכינה במסטר תיבת טקסט?
כי כשאני עושה ככה, הכיתוב יוצא לי רק בדפים בצד ימין. וחוצמיזה שיש לי כמה סוגי מסטרים של כותרות וכו'. ואז זה מתחיל להסתבך לי.)

אין צורך לענות להודעה זו, כי כבר הסתדרתי, תודה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה