כללי למומחי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי CS5 (עם רשיון) - ובכל פעם שאני מייבאת קבצי וורד לעימוד - הוא עושה לי את הערות השוליים בספרות בערבית!! כבר פעמיים סגרתי את כל הקבצים והגדרתי לו עברית במאפייני קובץ, וזה לא עוזר. אין מצב שבכל ספר אעבור ידנית על הספרות! מה עושים?? :( אשמח לעצה טובה.

• הוסף לסימניות
בחלונית הטקסט יש למטה תיבת בחירה ושם כתוב arabic צריך לשנות לעברית.
אני כרגע לא מול התוכנה אז אני לא זוכר בדיוק את שם החלונית..

• הוסף לסימניות
בדיעבד זה עוזר, אבל זה אומר לשנות ידנית כל שורה בהערות שוליים. גם זה קטע - אי אפשר לבחור את כל ההערות שוליים בבת אחת? הן כל אחת בפני עצמה?

• הוסף לסימניות
את האמת לא ניסיתי, אבל אין סיבה שלא.. בדיוק כמו ששינוי פונט כן מאפשר לבחור כמה.

• הוסף לסימניות
מנסיון! תגדרי את ההגדרות לתוכנה ותסגרי אותה תפתחי שוב זה לא אמור לחזור
אלא אם כן משהו בהגדרות התפספס לך בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelis;824635:
מנסיון! תגדרי את ההגדרות לתוכנה ותסגרי אותה תפתחי שוב זה לא אמור לחזור
אלא אם כן משהו בהגדרות התפספס לך בהצלחה!

לא כ"כ הבנתי מה הבעיה בדיוק. אך כדי להחיל סגנון על כל ההערות שוליים כאשר זה לא מצליח על ידי החלונית של זזה, כי צריך לנקות דריסות.
יש להגדיר סגנון נכון בחלונית אפשרויות הערות, ואז לחפש הסגנון הנל ולהחליף באותו סגנון ממש.

• הוסף לסימניות
סגרתי ופתחתי, שיניתי את כל ההגדרות, ועדיין - הספרות של הערות השוליים מופיעות בערבית! למה זה קורה? האם יש מקום בו מגדירים את הספרות? או שזה באג בתוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;824680:
סגרתי ופתחתי, שיניתי את כל ההגדרות, ועדיין - הספרות של הערות השוליים מופיעות בערבית! למה זה קורה? האם יש מקום בו מגדירים את הספרות? או שזה באג בתוכנה?

נתקלתי באותה בעיה בעבודה סמינריונית שיש לא מעט הערות שוליים ואחרי שהגדרתי שוב ועשיתי exit נכנסתי שוב זה שמר את ההגדרות

נכתב ע"י eliezer;824661:
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה בדיוק. QUOTE]

ובכל פעם שאני מייבאת קבצי וורד לעימוד - הוא עושה לי את הערות השוליים בספרות בערבית!! -זו הבעיה לא להחיל סגנון.

• הוסף לסימניות
שינויים שעושים באינדזיין בזמן שאיזה קובץ פתוח, אז השינויים יהיו רק על אותו מסמך.
אם רוצים לסדר זאת אחת ולתמיד, צריך לשנות כשאין שום קובץ פתוח! יש לשנות את השפה.
אגב, יש סקריפט שמשנה את כל הדברים שצריך לשם עבודה בקובץ עברי תקני, שבירת מילים בפסקה, גופן, שולי עמוד ועוד כמה דברים.

• הוסף לסימניות
שלמה אני כבר עשיתי את מה שהצעת, לפני כן - אפילו פעמיים ליתר בטחון, וזה לא עוזר. הצעות נוספות? מה אם ההערות לא מוגדרות לי כסגנון בוורד? אני צריכה לעבור הערה הערה באופן ידני ולהגדיר אותן?

• הוסף לסימניות
לכאורה שלמה צודק.
לשנות את השפה לעברית כשאין קובץ פתוח בתוכנה.
ניסית לשחק עם הגדרות ההערות שוליים ב:Type, Footnotes Options?

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם את זה. כשאני משנה להערות שוליים ממוספרות באותיות עבריות - זה עובד יופי. אבל כשאני מגדירה מספרים - הוא נותן מספרים בערבית. מה זה??

• הוסף לסימניות
מה מוגדר בסגנון הפסקה של הערות שוליים?
האם זה מה מוגדר בתפריט "אות" >אפשרויות הערות שוליים במסמך.
מה מוגדר בתפריט הכללי של התכנה (CTRL K)

• הוסף לסימניות
עכשיו!!! עלית על זה! זהו, אני מכריזה על שלמה כמומחה מס' 1 לעימוד. תודה לכם, הצלחנו, גאולה קטנה באה לעולם. תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;824855:
לכאורה שלמה צודק.
לשנות את השפה לעברית כשאין קובץ פתוח בתוכנה.

זה לא יעזור לקבצים הישנים, רק מכאן והלאה.

בקבצים הישנים יש לשנות זאת בסגנון של הערות השוליים, בכרטיסיה middle east character formats

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה