כללי למומחי גרפ (ושאל עקרונית למעמדים ביננו)

• הוסף לסימניות
איך אני מוסיף נקודה בכל סוף פסקה שלא סיימו אותה בנקודה?

והאם כמעמד תפקידי לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 121 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני מציע ככה
[^.]$
ובהחלף $0.

רק שים לב קודם למחוק כל ( +$) כדי שלא יהיה רווח בסוף הפסקה אחרי הנקודה

אני מתקן מה שאני רואה במזדמן או בהחלפה גורפת מה שבטוח שנכון בכלליות למשל פסיק ואחריו רווח.
גם מקפים אני מתקן אחד אחד לפי ההקשר

• הוסף לסימניות
כמובן לבדוק שזה לא חשוד - פיסקה קצרה ללא נקודה עלולה להיות כותרת...

• הוסף לסימניות
איך מגדירים נקודה כנקודה ולא ככל תו?

• הוסף לסימניות
אליעזר אשמח להחכים,
האם תוכל להסביר את הנוסחה שלך?

(ומה הבעיה בשלי?)

• הוסף לסימניות
אני מעמדת בתג לכן לא עוזרת בגרפים.
אבל בהחלט שזה לא תפקידך וזה מתומחר לפי שעת תיקונים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באילוסטרייור

יש אפשרות לעשות את כל הכיתוב כצורה תיכנסו לטייפ ואחר''כ לקורקט משהוא כזה מקווה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1651416:
איך מגדירים נקודה כנקודה ולא ככל תו?

סלאש נקודה
\.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1651552:
אליעזר אשמח להחכים,
האם תוכל להסביר את הנוסחה שלך?

(ומה הבעיה בשלי?)

מה שכתבת מחפש תו של סוף שורה שאחריו אין נקודה
ומה שהוא צריך זה תו כנ"ל שלפניו אין נקודה.

ימה שאני העלתי כלל לא מחפש את התו סוף פסקה אלא משתמש במיקומים ומחפש תו שאיננו נקודה שנמצא בסוף פסקה

• הוסף לסימניות
זה אכן לא תפקידו של המעמד, אבל לדעתי מעמד שרואה כזה דבר, חובה עליו לתקן, בלי תוספת מחיר. זה לוקח רק כמה דקות (גם אם עוברים אחד אחד, ולא חפש החלף כללי).

אני בכל אופן תמיד עושה את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1652102:
זה אכן לא תפקידו של המעמד, אבל לדעתי מעמד שרואה כזה דבר, חובה עליו לתקן, בלי תוספת מחיר. זה לוקח רק כמה דקות (גם אם עוברים אחד אחד, ולא חפש החלף כללי).

אני בכל אופן תמיד עושה את זה.

כל הכבוד!

אם אני קולטת פדיחה אני מתקנת מקומית, אבל אם בהצצה בוורד אני רואה שיש חגיגה אני מודיעה ללקוח לשלוח להגהת נקודות וקרוב לודאי גם פיסוק כי בד"כ זה הולך ביחד!

ואם הוא בחר בי אז בתשלום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה