למומחי האליאקספרס

• פותח הנושא ntnt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש אפשרות שיגיע מאליאקספרס מהר יותר מחודש???
אפשר לזרז הזמנה????
אני רוצה להזמין לפורים ומתלבטת אם זה מדי מאוחר.
אשמח לשמוע ממי שהתנסה...

תודה מראש!!!!!

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דברים ב-8 וכבר הגיעו כמעט הכל.

תלוי במזל......

• הוסף לסימניות
תבחרי בסוג המשלוח ( ליד המחיר-איפה שכתוב דואר סין) יש חץ שאת יכולה משלוח תוך שבוע...
רק שתראי את המחיר....תוותרי...

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי (שהוא די עשיר...) חודש זה מהר. פעמיים אולי הגיע לי בפחות. בד"כ לוקח חודש וחצי, וחודשיים זה עדיין סביר...

לטעמי, לא כדאי להסתכן. בפרט שאוטוטו מתחילים החגים שלהם ואז בכלל אין עם מי לדבר.

• הוסף לסימניות
מאי ביי, מגיע יותר מהר????

• הוסף לסימניות
במשך שבועיים, החל מהיום הראשון בחודש הראשון של השנה הירחית (בדר"כ בין סוף ינואר ותחילת פברואר)

• הוסף לסימניות
לדעתי יש סיכוי שיגיע,
רוב הדברים שהזמנתי משם (והזמנתי המון!) הגיעו תוך פחות מחודש.
בודדים- הגיעו אחרי הרבבבבבה זמן. (לפעמים למעלה מחודש)

אבל זה סיכון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה