קבצים למומחי המחשבים - זיהוי פורמט וידאו

• הוסף לסימניות
יש לי סרטון שאני לא זוכר באיזה קובץ הוא עובד (MP4 אוAVI וכו') איך אני יכול לדעת?

• הוסף לסימניות
יש לי סרטון שאני לא זוכר באיזה קובץ הוא עובד (MP4 אוAVI וכו') איך אני יכול לדעת?
א. יש פורום מחשבים, כדאי להעביר לשם.
ב. שאלתך לא ממש מובנת, או ליתר דיוק ממש לא מובנת. מה בדיוק אתה מנסה לעשות ואיפה אתה נתקע?

~עריכה~
אם אתה מתכוון שאתה רוצה לדעת באיזה פורמט הקובץ, תבדוק במאפיינים שלו.

• הוסף לסימניות
בדקתי במאפיינים וכתבתי את זה וכול אופן זה לא פותח לי את הסרטון
אתה מגלה טפח, ומסתיר 5 נוספים...

ספר בבקשה בצורה ברורה: מה קרה לקובץ? הפסיק להיפתח פתאום? או ששינית סיומת מסיבה כלשהי ועכשיו אתה לא זוכר מה היא הייתה?
או שאפסיק לנחש, ספר לנו מהי הבעיה, ונשתדל לעזור בשמחה.

• הוסף לסימניות
אם חשבת שתקבל פה תשובה יותר מהירה מחיפוש בגוגל, תגלה מאוד לאט שלא :)
יש תוכנות לזה, תחפש בגוגל.

• הוסף לסימניות
היה לי קובץ בדיסק און קי ונמחק לי (סרטון)
ועשיתי שיחזור נתונים וזה החזיר לי אותו אבל כשהוא לא עובד!
ניסיתי לשנות את הקובץ בנגן אבל זה לא עזר
ועכשיו אני מנסה לדעת האם יש אפשרות לדעת איזה קובץ זה!

• הוסף לסימניות
גם אני זקוק לעצה איך לפתוח קובץ שמע ששוחזר אבל המחשב לא מצליח לפתוח אותו

• הוסף לסימניות
היה לי קובץ בדיסק און קי ונמחק לי (סרטון)
ועשיתי שיחזור נתונים וזה החזיר לי אותו אבל כשהוא לא עובד!
ניסיתי לשנות את הקובץ בנגן אבל זה לא עזר
ועכשיו אני מנסה לדעת האם יש אפשרות לדעת איזה קובץ זה!
הקובץ פשוט לא שוחזר כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שלפעמים מצליחה לתקן קבצים לא שלמים, תלוי מה בדיוק הבעיה בהם...
יש גם תוכנה שמזהה סוגי קבצים אבל לא נראה לי שרלוונטי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה