כללי למומחי הפוטושופ שבנינו- העתקת מאפייני שכבה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
ישנה דרך להעתיק את מיקום השכבה בקנווס, כדי להחיל את זה לשכבה אחרת, (כמו שאפשר להעתיק את סגנון השכבה - צל הבלטה וכו')?
תודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
האם הכוונה: למרכז את האובייקטים?

שאלה מפורטת יותר, יעזור לנו לתת תשובה ברורה יותר

• הוסף לסימניות
אני יפרט יותר.
יש לי אובייקט חכם שממקום במקום מסויים בקנווס, ומסובב לדוגמא 23 מעלות - ואני מעוניינת להעתיק את המיקום שלו וכן את הזוית שלו לאובייקט חכם אחר, הצורה הפשוטה היא להעתיק את המס' שרשומים למעלה (מצ"ב צילום), והכניס אותם לאובייקט השני, השאלה אם ישנה דרך לקצר את התהליך, כיון שמדובר בהרבה אובייקטים.
תודה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 40.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1205945:
ישנה דרך להעתיק את מיקום השכבה בקנווס, כדי להחיל את זה לשכבה אחרת, (כמו שאפשר להעתיק את סגנון השכבה - צל הבלטה וכו')?
תודה למסייעים.

קליק ימני על אפקטי השכבה> העתקת סגנון שכבה.
סימון השכבה/שכבות שאל תוכה אנחנו רוצים את אותו אפקט>הדבקת סגנון שכבה.

יש דבר נוסך שמאוד יכול לעזור, זה התאמת סגנון השכבה לשכבה החדשה, (האפשרות האחרונה בתפריט הנגלל).
לדוגמה: אפקט קו של 5 נקודות לטקסט בגופן 15 לא יתאים לגופו 5 וכיו"ב.

• הוסף לסימניות
לא לזה התכוונתי שלמה, התכוונתי להעתקת מאפייני הצורה (זוית) והמיקום .
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
את יכולה 'להקליט' את הפעולה ולהפעיל אותה על שאר הפריטים..

• הוסף לסימניות
יש אופציה להעתיק את השכבה החכמה - דרך התפריט ,
ובתפריט layer - smart object - replace contenc
הוא יחליף לך את התכולה בתמונה אחרת לפי התכונות של האוביקט החכם.
אך צריך להקפיד להעתיק את השכבה דרך התפריט הנל (new... via copy) אחרת השינוי יהיה גם על השכבה המקורית
האם לזאת התכונת?

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים?
האם 2 הקבצים בגודל זהה?
שלוח דוגמא אפילו למייל.

• הוסף לסימניות
ביקי, זו גם דרך, אך גם לא קצרה, אני מחפשת קיצור כמו שקיים בהעתקת סגנון שכבה.
אשמח לשמוע עוד...

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר למעלה -- דרך קצרה ופשוטה,
כשאת משנה את המאפיינים לצורה אחת,
תקליטי את הפעולה --- Actions << new actions
ותפעילי על שאר האובייקטים,
(ההקלטה קולטת מיקום, סיבוב וכל פעולה שתכניסי אליה..)

• הוסף לסימניות
מרקר, ניסתי את האפשרות הזו, אך הבעייה שהאקשן מקליט את הזוית שאותה אתה רוצה להחיל, ואם כן אם אני מעוניינת להעתיק את המיקום של אובייקטים רבים שכל אחד ממוקם במקום אחר ובזווית שונה, אז זה לא רלוונטי, כי אקשן מקליט את הזוית והמיקום שהחלת, ואת זה הוא יעשה לכל האובייקטים.- ובמקרה שלי כאמור- כל אובייקט ממקום במקום שונה. במילים פשוטת- אקשן לא יודע להקליט את העתקה הידנית של הזוית שאני מעתיקה ואח"כ מדביקה לאובייקט הרצוי, הוא מקליט רק את השינוי שנעשה באובייקט השני, ואז יחיל אותו על כולם.
זאת אומרת שאם יש אובייקט בזוית 50 מעלות והעתקתי את המס' 50 של הזוית שלו, ואח"כ הלכתי לאובייקט השני והכנסתי לו לזוית 50, הוא הקליט את השינוי של ה50 בלבד, זאת אומרת שאם אני יחיל את האקשן על קובץ עם זוית 30 כדי שישנה את האובייקט השני גם ל30, הוא לא יעשה זאת אלא יעשה אותו גם 50.
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
לא מובן. נשמע שאת רוצה מיקום שונה לכל שכבה. ואיך תהיה פעולה אוטומטית לכך?

• הוסף לסימניות
נקודה- אמרתי שלא ניתן לבצע זאת ע"י אקשן, לכן שאלתי אם ישנה פקודה של "העתק מיקום שכבה", (בדומה להעתק סגנון שכבה) על מנת לחסוך את העתקת המיקום באופן ידני ע"י הזנת המספרים.

• הוסף לסימניות
אני מצטער אבל אני ממש לא מצליח להבין מה אתם מנסים לעשות.
אולי תנסו להסביר שו"פ מהתחלה.

• הוסף לסימניות
מצ"ב סרטון שמראה את הפעולה שאני מבצעת ידנית, ומחפשת לה קיצור- משהו כמו "העתק מיקום וזוייות שכבה" ושאח"כ ניתן יהיה להחיל אותה על שכבה אחרת

קבצים מצורפים

• Video_2014-02-23_184314.wmv
    KB 851.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בעיקרון עם כל השמאלים בדיוק באותה הזווית אז הייתי מחיל אקשן על השמאלים בנפרד ועל הימנים בנפרד.
אם הזוויות משתנות מקובץ לקובץ אז אני לא יודע איך אפשר לעשות דבר כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה