כללי למומחי פוטושופ

• פותח הנושא RE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להפוך את הרקע שבתמונה לרקע לבן
יש אפשרות לסדר את ההשתקפות שעל הטבעת

קבצים מצורפים

• 54.png
    KB 338.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני הייתי הופכת הכל ללבן ויוצרת השתקפות חדשה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי בסלקטיב כולור.
לדעתי יצא נחמד למדי, כמובן שצריך עוד שיופים.

קבצים מצורפים

• 54.png
    KB 308.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1213625:
ניסיתי בסלקטיב כולור.
לדעתי יצא נחמד למדי, כמובן שצריך עוד שיופים.

הבעיה שזה יצא לך גם על הטבעת
את יכולהל הוריד אותה עם מסכה

• הוסף לסימניות
כן, לא התעמקתי בזה, רק שזה נראה לי הכוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RE;1213591:
אני רוצה להפוך את הרקע שבתמונה לרקע לבן
יש אפשרות לסדר את ההשתקפות שעל הטבעת

אין מצב להפוך את הרקע ללבן,
בגלל כל ההשתקפויות והגוון הכללי של הטבעת.

אלא אם כן הופכים את כל השתקפויות השחורות ללבנות וזו עבודה סזיפית לא מציאותית שעדיף כבר לצלם מחדש...

• הוסף לסימניות
אפשרי אולי עם שילוב של SCREEN
השאלה איך תפטרי מהצללים השחורים על הטבעת עצמה.
רוצה שאנסה לסדר לך את זה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה רע במה שאני התחלתי לעשות, רק את השוליים השחורים להלבין קצת וזהו.
אשמח להסברים.

• הוסף לסימניות
בעצם נראה לי שגם סקרין לא יעזור פה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1213645:
לא הבנתי מה רע במה שאני התחלתי לעשות, רק את השוליים השחורים להלבין קצת וזהו.
אשמח להסברים.
הבעיה שגם מה שאמור להשאר צל, הפך ללבן

• הוסף לסימניות
אז אפשר קצת להוסיף צל במברשת, לא?
טוב, אם תעזרי לה, אשמח לראות את התוצאות וללמוד...
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1213641:
אין מצב להפוך את הרקע ללבן,
בגלל כל ההשתקפויות והגוון הכללי של הטבעת.

אלא אם כן הופכים את כל השתקפויות השחורות ללבנות וזו עבודה סזיפית לא מציאותית פשעדיף כבר לצלם מחדש...

אין לי בעיה שזה יהיה קצת פחות ממושלם הגודל צריך להיות בסופו של דבר קטן יחסית 5*5 מה שחשוב ללקוח זה הרקע הלבן הוא לא רוצה לצלם שוב מדובר בצילום של בערך 40 תמונות שצריך להפןך את הרקע ללבן

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לבחור את הטבעת עם הפן טול ולראות איך זה נראה על רקע לבן בלי לנסות לשנות את ההשתקפויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה