אחרי חודשיים מתרגלים.נכתב ע"י אפרתה;952092:אם את שוקלת לנסוע מירושלים לבני ברק תעשי נסיעת נסיון בשעות המיועדות להקורס ותבדקי כמה זמן זה לוקח. אני התחלתי קורס בב"ב והתייאשתי בגלל הנסיעות, אבל זה מאוד תלוי בשעות הנסיעה.
נכתב ע"י ונתנו10;952129:צברתי ב־4 שנים האחרונות בסביבות ה־2,000 שעות נסיעה באוטובוס.
נכתב ע"י ונתנו10;952055:אפשרות אחת.
אפשרות נוספת, לקחת אוטובוס (יוצא כל 15 דקות בממוצע), ולנסוע ללמוד בפרוג,
ליהנות מחוויית למידה שאין בשום מקום אחר, ולצאת עם ידע X3 מאשר בכל מקום אחר.
(אני מקבל 20% עמלה על כל תלמיד שאני מביא לפרוג, אז תצייני שבאת דרכי, ואולי אשלח לך כמה אחוזים)
רגע, אני מקבל 20%, את 30%, כמה נשאר לפרוג?נכתב ע"י שושי כהן;952165:אני מקבלת 30% עמלה מפרוג אז תצייני שהתרשמת גם ממני![]()
היא ציינה שהיא גרה בירושלים, לא בדימונהנכתב ע"י אפרתה;952140:נכון, אבל זה תלוי, אם משאירים ילדים בבית למשך שמונה שעות בשביל שעתיים קורס זה מעצבן.
עלויות זה באמת שיקול מסויים. בהנחה שבירושלים היא היתה נוסעת באוטובוס עירוני למקום הלימודים, ולבני ברק היא משלמת לכרטיסיה 72 ש"ח, זה באמת הפרש של כ־700 ש"ח.בלי לדבר על עלויות.
נכתב ע"י ort;952471:-קפה וופלים- על חשבון הברון...
----והרשימה יכולה להמשך..
------------
ומי שמסכים איתי מוזמן לחתום כאן למטה על דברי...
נכתב ע"י ונתנו10;952129:צברתי ב־4 שנים האחרונות בסביבות ה־2,000 שעות נסיעה באוטובוס.
אתה יודע כמה שווה 45 דקות של שקט. לנקות את הראש פשוט בעיניך?נכתב ע"י מוטי;952496:כמה קיבלת לכל שעה?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים