כללי למחפשת ללמוד גרפיקה בירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;952513:
נראה שפותחת האשכול החליטה מראש שלא מתאים לה הנסיעות....
היא בקשה בירושלים... אל תבלבלו אותה... :)

מה לעשות,
התלמידים של פרוג לא יכולים להתאפק
(כי כל אחד כזה מקבל 30%.. :p)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;952516:
מה לעשות,
התלמידים של פרוג לא יכולים להתאפק
(כי כל אחד כזה מקבל 30%.. :p)
אוי, לא... אז לי הם כבר יצטרכו לשלם:eek:...וזה אחרי האחוזים שיחולקו בין......:D

• הוסף לסימניות
אימג', מניסיון

למדתי שם שנתיים וממליצה בחום, למה לנסוע עד ב"ב??
מקום טוב מאוד עם יחס אישי, מקצועי ונעים
ואני לא מקבלת אחוזים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;952216:
היא ציינה שהיא גרה בירושלים, לא בדימונה :eek:

עלויות זה באמת שיקול מסויים. בהנחה שבירושלים היא היתה נוסעת באוטובוס עירוני למקום הלימודים, ולבני ברק היא משלמת לכרטיסיה 72 ש"ח, זה באמת הפרש של כ־700 ש"ח.
שזה כסף לא קטן.
אך, צריך לבדוק בין הבוגרות את ההבדלים ברמה והבנה בעיצוב בסיום הקורס. וזה השיקול האמיתי. כי 700 ש"ח אפשר להרוויח מעבודה אחת. וכשלא יודעים מספיק טוב אחרי הקורס, לא מוצאים עבודה. (לא שאני מקטלג את איכות בתי הספר חלילה. רק ממליץ שכל אחת תבדוק לבד, ולא להסתמך כל מה שכותבים. גם מה שאני כותב. בכל זאת אני נוגע בדבר - בלי קשר לאחוזים :)).

לפעמים מדימונה מגיעים כמו מירושלים...
מנסיון של נסיעה מערד לבני ברק ונסיעה מבית שמש לבני ברק... הפקקים הנוראים בגהה...
שיקול חשוב ומשמעותי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;952481:
אוח, הוופלים של פרוג.. :):):)

נראה לי רק בגלל הוופלים המשכתי לקורס נוסף...
זה חלק מהמיתוג שם... (אולי צריך לייצר וופלים ירוקים)

• הוסף לסימניות
כנראה שאנשים פה סובלים מעודף זמן פנוי.
כשאני חיפשתי ללמוד ופרוג לא באו לירושלים
חיפשתי את מקום הלימודים הכי קרוב אלי לבית שלא
יתבזבז לי זמן ושם נשארתי מרוצה עד הגג.
זה לא אומר שפרוג לא טובים, זה אומר שזמן שווה כסף.
אם עולה 7000 בפרוג ו 7000 בסיעור מוחות.
30 שח למפגש לנסיעה, פלוס בזבוז של שעתיים נוספים חוץ מזמן
השהייה בקורס, זה יוצא קורס מאד מאד מאד יקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;952809:
כנראה שאנשים פה סובלים מעודף זמן פנוי.
או שאוהבים לחשוב לטווח ארוך. ולצאת עם מקצוע כאיש מקצוע אמיתי.
(אני לא שולל מקומות אחרים, כי אני לא מכיר אותם. בפרוג למדתי והתמקצעתי ב"ה)

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שפרוג זה בית הספר היחידי שיכול להוציא מקצוענים
נכון שהלימודים בפרוג מקצועיים, אבל גם מסיעור מוחות יוצאים גרפיקאים ומעצבים ברמה גבוהה מאד ויעידו על כך התערוכות למיניהן.
http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=18353

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;952216:
היא ציינה שהיא גרה בירושלים, לא בדימונה :eek:

עלויות זה באמת שיקול מסויים. בהנחה שבירושלים היא היתה נוסעת באוטובוס עירוני למקום הלימודים, ולבני ברק היא משלמת לכרטיסיה 72 ש"ח, זה באמת הפרש של כ־700 ש"ח.
שזה כסף לא קטן.
אך, צריך לבדוק בין הבוגרות את ההבדלים ברמה והבנה בעיצוב בסיום הקורס. וזה השיקול האמיתי. כי 700 ש"ח אפשר להרוויח מעבודה אחת. וכשלא יודעים מספיק טוב אחרי הקורס, לא מוצאים עבודה. (לא שאני מקטלג את איכות בתי הספר חלילה. רק ממליץ שכל אחת תבדוק לבד, ולא להסתמך כל מה שכותבים. גם מה שאני כותב. בכל זאת אני נוגע בדבר - בלי קשר לאחוזים :)).

כן, כן, אני באתי מירושלים לקורס בבני ברק והנסיעה היתה שעתיים כל צד! ירושלים גדולה ובתוכה בד"כ צריך אוטובוס נוסף מלבד בינעירוני. וההפרש הוא לא 700 אלא 3000 בערך, לשעת בייביסיטר משלמים כ-12-15 ש"ח, וכשנוספות שלוש שעות בכל שבוע זה משמעותי לתקציב. לכן כתבתי ואני חוזרת- לבדוק לפני כן את זמן הנסיעה ולעשות חישוב של רווח מול הפסד ולצאת עם מסקנות אישיות נכונות. כל אחד והנתונים שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;952129:
אחרי חודשיים מתרגלים.
צברתי ב־4 שנים האחרונות בסביבות ה־2,000 שעות נסיעה באוטובוס.

רגע....פיספסנו כאן משהו?כבודו חזר ארצה? כבר 4 שנים בארץ?
או שמא טסת במיוחד בפעם בשבוע לשיעור בפרוג (זה מוניטין טוב יותר לומר שהגעת מחו''ל עבור שיעור פרוג :) )

• הוסף לסימניות
סיעור מוחות

ממליצה בחום לבוא ללמוד "בסיעור מוחות" הרמה שם מאוד גבוהה וכן יחס אישי לכל תלמידה וגם לאחר סיום הלימודים יש עם מי להתייעץ הם תמיד עונים.
בהצלחה
בוגרת סיעור מוחות
לפרטים:
0527156256

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבנ"א כבר הסתדר...:cool:
שימו לב לתאריך...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה