מהו?יש לברוכי קופטייל מתכון מושלם. קרמי ענני.
מהו?
www.bbruchy.com
תודה רבה!יש לברוכי קופטייל מתכון מושלם. קרמי ענני.
הכנתי ליולדת ויצא מדהים!!![]()
בלינצע'ס גבינה במרקם קרמי עשיר
נראה לי שאין בית שאין בו בלינצ'עס בשבועות. אין שולחן שהוא לא מונח עליו. ויש לו כל כך הרבה גירסאות.www.bbruchy.com
נשמע טוב!אני מכינה בליצעס ב2 צבעים (חום ולבן ) וממלאת במלית הפוכה :
את החום ממלאת בשמנת מתוקה שהקצפתי+ גבינת שמנת (לא חובה)+ פודינג וניל
את הלבן ממלאת בשמת מתוקה שהקצפתי+ גבינת שמנת (לא חובה)+ פודינג וניל/שוקולד+ שוקולד מריר מומס
יוצא יפה ומאד טעים ומרשים!
מוסיפה רבע כוס קקאו לבלילה. יוצא קצת יותר סמיך בגלל זה, לי לא מפריע אבל אולי אם רוצים לשמור על מרקם קצת יותר דליל אפשר להפחית ברבע כוס קמח. לשיקולך.נשמע טוב!
איך את עושה את העלים החומים?
מחדדת רק את הכמויות של המלית במתכון:אני מכינה בליצעס ב2 צבעים (חום ולבן ) וממלאת במלית הפוכה :
את החום ממלאת בשמנת מתוקה שהקצפתי+ גבינת שמנת (לא חובה)+ פודינג וניל
את הלבן ממלאת בשמת מתוקה שהקצפתי+ גבינת שמנת (לא חובה)+ פודינג וניל/שוקולד+ שוקולד מריר מומס
יוצא יפה ומאד טעים ומרשים!
עושה חשק להכין.הכנתי ליולדת ויצא מדהים!!
בעקרון אפשר.עושה חשק להכין.
את יודעת אם אפשר להכין מראש את העלים, להקפיא, ולקראת החג להפשיר ולמלא?
מפשירה, ואז למחבת?בעקרון אפשר.
אבל המרקם של החביתיות קצת משתנה
מה שאני עושה (לעיתים רחוקות, כשיוצא לי להקפיא)
מעבירה אותם שוב (עשרים שניות) במחבת יבשה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים