מלך האריות
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
תודה מראש 
קודם כל - תודה רבה!
קודם כל - תודה רבה!ליש יש.
דרך מיייל.קודם כל - תודה רבה!
איך אני יוכל לתקשר איתך? דרך מייל? טלפון?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>דרך מיייל.
?<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תוכלי בבקשה לשלוח מייל לנ"ל?
תודה רבה
אין לי את האופציה הנ"ל.?
הודעה פרטית יש מצב?
ליש יש.
יש לך את התוכנה ואת רק רוצה להתקין?היי,
אני צריכה להתקין את התוכנה
יש לכם דרך לעזור לי?
rachelilorenz123456 @ gmail.com
אין לי את התוכנהיש לך את התוכנה ואת רק רוצה להתקין?
או שאין לך אותה בכלל?
יכול להיות שאפשר להעלות אותה בדרייב,אין לי את התוכנה
אני גרה בבני ברק...
באיזה עיר את גרה?יכול להיות שאפשר להעלות אותה בדרייב,
צריך מישהו שמבין בזה.
לי יש אותה.
שלחתי.באיזה עיר את גרה?
תוכלי לשלוח לי הודעה למייל:
rachelilorenz123456 בגימייל ?
מבחינה טכנית יש בעיה להעלות לדרייב?זה בכלל לא תוכנה, זו תיקיית קבצים.
והתיקייה כבדה, יש בה יותר מ-4 ג'יגה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים