למישהו יש אולי מובי קליפים מוכנים של כוכבים מנצנים?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
וואו, כמה שזה יעזור לי!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה להכין?
אני מצרפת עבורך כוכב בפורמט PNG
ותעשה לו כניסה ויציאה במובי קליפ.
זה מה שעשיתי

קבצים מצורפים

• star.png
    KB 13.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
סליחה, אעלה אותו מקובץ, כי הוא לבן בלי רקע, אי אפשר לראות

קבצים מצורפים

• star.rar
    KB 13.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
קודם כל - תודה!
חוצמזה שאם אני מבקשת אז זה כנראה בעיה בשבילי. למדתי את פלאש לפני כ 5 שנים, ועכשיו אני צריכה לעבוד עליו. אני אנסה להשתמש בקובץ שהבאת לי. אבל אם יש לך, או למישהו אחר, מוכן - זה עוד יותר טוב. בכל אופן:

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אכין לך עוד מעט

• הוסף לסימניות
אשרייך! חמודה שכמותך

את יודעת מה? תעשי את הדבר הכי הכי פשוט, כך שאני אבין את העקרון ואעשה בעצמי. בכל אופן, אל תדחקי את עצמך בזמן כי אני אוטוטו יוצאת מהעבודה.

ושוב: תודה

• הוסף לסימניות
הנה בקובץ פלאש

• הוסף לסימניות
איפה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה לפרוג בזמן האחרון.
כמעט בלתי אפשרי לשלוח הודעות בפעם הראשונה.
נקווה שיתקנו את התקלות האלה במהרה.

קבצים מצורפים

• star.rar
    8.2 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
גיגנית, את ממש חמודה! תודה ויישר כוח!

• הוסף לסימניות
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה