למישהו יש את המייל של שי משכנתאות מרכנתיל בני ברק???

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף את המייל של שי מאגף משכנתאות במרכנתיל בני ברק

• הוסף לסימניות
shaym#dbank.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום גולשים יקרים!
בטח נחשפתם כולכם למודעה על הוובינר המטורף שהולך להיות עוד פחות משבועיים [25.7.25] בהשתתפות היזם והנדל"ניסט יצחק שיינפלד [שיש לו רקורד וותק עשירים מאד בנדל"ן בארץ], ומר דודי מייזליק מנהל אגף המשכנתאות בבנק מרכנתיל.
אנוכי הקטן אנחה בעזרת ה' את הוובינר. תהיו איתי מרחוק, שילך טוב :giggle:.

אז אם כבר נרשמתם, שאפו! אם לא, אני מצרף כאן את הקישור
וובינר משכנתאות - פרוג + מרכנתיל - רוצו להירשם, כי מספר המקומות בוובינר מוגבל [זה לא בדיחה! ואתם חייבים להיות בפנים..].

כפי שראיתם בכותרות, אלו הנושאים שידוברו בעז"ה - משכנתאות בתקופה שלנו, עם פנים קדימה לנדל"ן, טאבו משותף, ועסקאות פריסייל. זה בגדול!
מה בקטנה??..
בתור גולשי פרוג - יש לכם את האפשרות והזכות להעלות נושאים מתוך התחום המרתק הזה, וככל ונוכל בוודאי שנעלה אותם בפאנל המומחים.
אני אשתדל לענות ממיטב ידיעותיי במשכנתאות וניהול כלכלת משפחה - ומה שחשוב באתגרי התקופה הזאת, שיינפלד כיזם ונדלניסט על התחום הזה, ודודי מייזליק - מנקודת המבט של אחד הבנקים שללא ספק מובילים בגאון במגזר החרדי.
יהיה מרתק!!
יהיה מדהים!!
ואני אחראי שתצאו עם תובנות וכלים מעשיים בעז"ה, ובל"נ כמובן.

אז על מה הייתם רוצים שנדבר?
שמעתי כמה פעמים בחיים שלקיחת הצעה למשכנתא בסניפים נידחים ללא הרבה לקוחות שווים בדיקה, כיוון שיש לסניף אינטרס ביחס לבנק להביא לקוחות, ולכן כל אורח מאזור מרכזי בארץ שייבקש משכנתא הסניף יינסה לשבור את ההצעות האחרות שהוא יביא?
1. האם משיהו מכיר את הרעיון מנסיון אישי או מכלי ראשון ?
2. בבקשה א"כ באילו סניפים ושל איזה בנק עשיתם את זה ?
3. למול איזה בנקים - סניף, עשיתם את התמחור ?
4. אני מדבר על מיחזור למליון מאה, יאמרו המנוסים (לתועלת כולם) האם גם בכמה מאות בודדים יש לזה משמעות או רק במשכנתא ענקית ?

אם לא נאמין בתאוריה הזו, המלצתכם לאיזה בנקים לפנות למחזור של מליון מאה (מבנק מזרחי) חשבון תקין לגמרי והכנסות מעולות? והאם להעדיף סניף ספציפי בני ברק או האזור?

וללא קשר פתחתי כבר בקשה באונליין (למחזור בכמה בנקים, בתהליך הבקשה הגדרתי סניף לנהיול המשכנתא, האם אוכל להעביר את תהליך הבקשה לסניף אחר?
אודה מאוד לתשובת המנוסים, המייבינים, והיועצי משכנתאות
נניח ויש בבעלותי דירה בשווי מליון ש"ח, ומשכנתא קיימת ע"ס 300 אלף ש"ח. אני מעוניין להוציא משכנתא נוספת לצורך כל שהוא (נישואי ילדים \ לקנות ארטיקים \ כל סיבה אחרת) בסכום הגבוה ביותר ובריבית הנמוכה ביותר.
האפשרויות הקלאסיות שעומדות בפני הם משכנתא לשיפוץ או הלואה לכל מטרה, הבעיה היא שמדובר בריבית יותר גבוהה (ביחס למשכנתא לדיור) ואני מוגבל יחסית בגובה הסכום שאני יוכל להוציא. (והלואה לשיפוץ כאשר אני רוצה לצורך אחר - אני לא יודע כמה זה חוקי..)
על פניו עומדת בפני אפשרות נוספת - למכור את הדירה שלי ולקנות דירה אחרת באותו סכום (אולי את הדירה של השכן דלת ממול) ועכשיו אני יוכל למשכן עד %70 - 75% מערך הנכס, בריבית של משכנתא לדיור. דא עקא שהוא מאד נהנה בדירה שלו ואין לו כח לקנות ולמכור וכו', אז למה לא לקנות את הדירה שלו בחזרה? (רק חרדים יכולים לחשוב על קומבינות כאלו..)
האם זה אפשרי בצורה כלשהיא? נניח והדירה רשומה ע"ש שני בני הזוג וא' ירכוש את החלק השני או משהוא כזה? ואם אני ממש משוגע ומוצא אדם כמוני שגם הוא מעוניין באותו הדבר בדיוק, אני ימכור לו את הדירה שלי והוא ימכור את הדירה שלו ובעוד שנתיים נחליף בחזרה? (כמובן שזה מסוכן וכו') יש בעיה כל שהיא בדבר הזה? (את האמת שצריך לבדוק את זה גם מול עו"ד, איך הרשויות יסתכלו על שתי אנשים שמוכרים אחד לשני ולאחר שנתיים עושים זאת בחזרה)
יש למישהוא אולי פיתרון אחר?
@מוניטין @דג תמנון @הון ובית @בנימין - פז פיננסים @יוסף פיגה משכנתאות @מימון + @יוסי אוסטר(ראובן 23) וכל המומחים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה