עזרה למישהו יש את הסרטון של האבן שנופלת מהכותל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה שלא הבנתי זה למה האשה בחרה להתפלל ברחבה של הרפורמים?

• הוסף לסימניות
זה אישה צדיקה מהרובע שכל יום היא מתפללת שחרית בכותל והיא לא רפורמית!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
זה אישה צדיקה מהרובע שכל יום היא מתפללת שחרית בכותל והיא לא רפורמית!!!!!!!!
בדיוק.
ולכן אני שואלת.
היה נראה לי מוזר בשעה שיש את הרחבה הרגילה ולא זו השנויה במחלוקת.
אבל אתם לא חייבים לענות.

• הוסף לסימניות
כי היא מתפללת בכל המקומות
היה כתוב עליה בכיכר השבת (צריך לחפש...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כי זה מקום שקט מאוד
אני הק' הולך לשם מלא פעמים כשיש בלגן בכותל כגון עומס של בר במצוות או השבעות למיניהם

וחוץ מזה שיש בזה מימד של קידוש ה' שרחבה שהוקצתה כביכול לרפורמים, רק הציבור החרדי מתפלל שם

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה בסימון הירוק את הדמות? (את האחרים דווקא כן הצלחתי לראות)

• הוסף לסימניות
בדיוק.
ולכן אני שואלת.
היה נראה לי מוזר בשעה שיש את הרחבה הרגילה ולא זו השנויה במחלוקת.
אבל אתם לא חייבים לענות.
וכי בגלל שהרפורמים השיגו לעצמם שטח קדוש מתוך הגן הארכאולוגי, ויש שם הצללה - לכן זה יהיה טמפל רפורמי?
שישכחו מזה.
אם לנשות הכותל 'מותר' להתהולל ברחבה הכללית, אין סיבה שלנו, החרדים לדבר ה', תהיה מניעה כלשהי להכנס לרחבה החדשה ולהתפלל, בלי פרובוקציות כמובן.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי ש:
גם אני קיבלתי את זה שבוע שעבר.
ואתמול שלחו לי גם הודעה זו.
יעויין בלוח הלכה למעשה שנתלה בבתי כנסיות - סקירה חדשותית לגבי האבן שנפלה, ושם מובא שהפעם הקודמת שנפלה אבן מהכותל זה היה בתשס"ד...

ולמי שבוחר בדרך הליצנות אין טעם להגיב מאחר שהתורה כבר הצהירה שהשפה היחידה שהוא מבין זה יסורים, ואינו מבין שום רמז שהקב"ה שולח לו לעוררו
וכפי שכותב הרמח"ל הקדוש בספרו "מסילת ישרים", ש"זהו דבר שהדין נותן אותו, כי מי אשר מתפעל מן ההתבוננות ומן הלימודים, אינו צריך שיתיסר בגופו..., אך הלצים שאינם מתפעלים מן התוכחות מפני ליצנותם, אין להם תיקון אלא השפטים". על ידי הליצנות מזהה האדם את עצמו עם הבהמיות שבו, ובמצב שכזה לא יועילו לו התוכחות, לכן "נכונו ללצים שפטים" (משלי יט) - לשבור את הכח הבהמי שהשתלט על האדם או אז יחכם וישמע מוסר. אבל כל זמן שאין הדעה מושלת בו אי אפשר להנהיגו לפי שהוא כשיכור.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי את זה שבוע שעבר.
ואתמול שלחו לי גם הודעה זו.
יעויין בלוח הלכה למעשה שנתלה בבתי כנסיות - סקירה חדשותית לגבי האבן שנפלה, ושם מובא שהפעם הקודמת שנפלה אבן מהכותל זה היה בתשס"ד...
.
למי שלא הבין, בתשס"ד זה היה החשיפה הקודמת של תקלת הע"ז בציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
ומה זה אומר? שהם אלה שדחפו??
נו, באמת...
מכל צירוף שני קווים בכותל אפשר לעשות ציור...
כמו שכאן רואים את החזו"א / הרבי מילובביץ (נתון לבחירתכם...)
צפה בקובץ המצורף 375466

הנה קישור לתמונה מקורית...
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Jerusalem_wall_9291m.jpg
שמתם לב שזה נראה שיש צורה של אבנים????:p

• הוסף לסימניות
אם כאלו ניסי ניסים קרו לה שהאבן נפלה מטר לידה, ולא פגעה בה - ברור שהיא צדיקה, ומשמים שמרו עליה!
היא אשה בת 80 מחסידות חב"ד ומגיעה כל יום מלפנות בוקר עד הערב
כבר עשרות שנים למקום ההוא משום שיש שם תמיד שקט וכמעט לא מגיעים
לשם אנשים (זו הוכחה לרפורמים).
כל זאת שמעתי ממנה בעצמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היא אשה בת 80 מחסידות חב"ד ומגיעה כל יום מלפנות בוקר עד הערב
כבר עשרות שנים למקום ההוא משום שיש שם תמיד שקט וכמעט לא מגיעים
לשם אנשים (זו הוכחה לרפורמים).
כל זאת שמעתי ממנה בעצמה.
היא לא בת 80 , אין צורך להיסחף, (כן , אני מכיר אותה).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה