דרוש מידע למישהו יש את התנור הזה CROWN?

• הוסף לסימניות
יש לנו בדירה שכורה תנור כזה והסימונים בכפתורים מחוקים.
אם מישהו יכול לצלם לנו, זו תהיה עזרה ענקית
יישר כח.

• הוסף לסימניות
יש לי תנור של CROWN
תשלחי תמונה איזה סוג יש לך
ואם זה אותו דבר אשתדל לצלם לך

• הוסף לסימניות
אנא! אם מישהו יכול לצלם את איזור כפתורי ההפעלה, יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
אנא! אם מישהו יכול לצלם את איזור כפתורי ההפעלה, יעזור לי מאוד.
סביר שיש להם כמה דגמים, אם לא תעלו כאן צילום של התנור לא יוכלו לעזור לכם (אתם גם יכולים לחפש בגוגל לפי תמונה ואולי תראו שם את זה ללא עזרה אנושית)

• הוסף לסימניות
סביר שיש להם כמה דגמים, אם לא תעלו כאן צילום של התנור לא יוכלו לעזור לכם (אתם גם יכולים לחפש בגוגל לפי תמונה ואולי תראו שם את זה ללא עזרה אנושית)
מצאתי תמונות ברשת, אבל גם בהגדלה לא ניתן לראות את התוכניות והמספרים.
אם הבת שלי תצלם בבית שלה יקח זמן עד שתביא אלי ואעביר למחשב
רציתי מענה מידי.
אני מאמינה שבכל הדגמים שלהם הבורר תוכניות דומה

• הוסף לסימניות
משהו כזה
Screenshot_20251231-180428.jpg

• הוסף לסימניות
מצרפת צילומים אם זה אכן התנור

קבצים מצורפים

• IMG_5349.JPG
    4.6 MB · צפיות: 30
  • IMG_5351.JPG
    4.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מצרפת צילומים אם זה אכן התנור
ראשית תודה רבה ממש!!
ציינתי שזה תנור חד תאי. ובאמת נראה שונה. בערך כמו בתמונה שהעלתי.

בכל מקרה הסימנים המחוקים שדחופים לי זה תוכניות התנור (גוף חימום עליון/תחתון/ גריל/טורבו וכו'

• הוסף לסימניות
יש לי תנור של CROWN
תשלחי תמונה איזה סוג יש לך
ואם זה אותו דבר אשתדל לצלם לך
דומה לתמונה שהעלתי??
אם כן, יעזור לי מאוד תמונת תקריב של התוכניות אפייה.
ממש דחוף לי.
יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה