פנאי למישהו יש את חוברת "מאוגדים" אשדוד?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
השנה אף אחד לא משחרר, מה לא ברור?
לא מאוגדים ולא מעגלים, זה לא מסתובב בשום מקום, כל אחד מקבל ליד ולא מעביר הלאה.
מעגלים עוד לא חילקו ומאוגדים כבר גמרו למכור את כל הכרטיסים השווים.

• הוסף לסימניות
גועל נפש, מה קשור מה הצבעתי, מה זה הפילוג הזה? התקציב מהעירייה נועד לתרבות פנאי לכלל הציבור החרדי ולא רק לקהילה מסויימת.
כנראה שכבר סבלו מהגועל הזה די והותר ...
ועל זה נאמר ''אם אין אני לי מי לי''
כל אחד מקבל תקציב לפי מספר המצבעים שלו
שבשבלם הוא צריך לדאוג לתרבות ופנאי
ואז גם יש דברים שיותר מתאמים לכול קהילה
לדוג' בריכות ........

• הוסף לסימניות
כל מפלגה קיבלה תקציב לפי' מס' מנדטים
מה שאומר שאין מספיק תקציב אלא רק למי שהצביע עבורם.

• הוסף לסימניות
השנה חילקו חוברות בת"ד?
לא נתקלתי בשום חוברת מודפסת:unsure:

פניתי למרכז למורשת השבוע במייל והם שלחו לי, המייל שלהם הוא: am9580661 בסיומת הרגילה.

השנה אין הופעות במשכן:confused: והכרטיסים למופעים השווים, הן של טלי אברהמי והן של יעל כליפה בבריכת גבעת וושינגטון, כבר נגמרו:(
אבל אולי עדיין יש מקומות לפעילויות אחרות, תנסו:)

• הוסף לסימניות
כשהיה רק 2 מפלגות שהיו אחראיות על זה
היה לכל אחת יותר כסף לאירועים גדולים
מכיוון שעכשיו לכל רסיס מפלגה יש את האירועים שלה
לא נשאר כסף.

ועדיין בהרבה ערים חרדיות, היו חולמים על כאלה תוכניות...

• הוסף לסימניות
השנה חילקו חוברות בת"ד?
לא נתקלתי בשום חוברת מודפסת:unsure:

פניתי למרכז למורשת השבוע במייל והם שלחו לי, המייל שלהם הוא: am9580661 בסיומת הרגילה.

השנה אין הופעות במשכן:confused: והכרטיסים למופעים השווים, הן של טלי אברהמי והן של יעל כליפה בבריכת גבעת וושינגטון, כבר נגמרו:(
אבל אולי עדיין יש מקומות לפעילויות אחרות, תנסו:)
אני דווקא קיבלתי חוברת אבל הכל אזל שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה