מידע שימושי למישהו יש את קהילתון של טלזסטון שיכול לשלוח לי במייל?

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם של לפני שבוע או שבועיים, עוזר.

פניתי אליהם לקבל למייל אבל עדיין לא קיבלתי תגובה...

• הוסף לסימניות
אם את צריכה משהו ספציפי, אשמח.
אין לי אפשרות לסרוק את הכל.
בס"ד

ודאי שלא... התכוונתי שיש אולי למישהו קובץ שלהם או צפיה מקוונת. אבל בכל מקרה הם כבר שלחו לי, תודה רבה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אם גם אתם כותבים זיכויים במשנת יוסף בקלסר של המכירה?
כפי הנוהל שאין מקבלים במייל רק בקלסר.

שימו לב, שלצערי לאחר תקופה שהרגשתי שמשהו לא מסתדר לי בין מה שכתבתי לבין הזיכויים שקיבלתי.
התעצלתי לצערי לעשות עם זה משהו.
לאחר שראיתי שהיה חודש וחצי ללא זיכויים כלל, כשבמפורש זכרתי שהיו זיכויים רק לא זכרתי מה, החלטתי להתחיל לכתוב במקביל אצלי מה זוכה.

הקפדתי לכתוב בבית כל שבוע את הזיכויים ולעקוב.
ומתברר שבממוצע 1 מתוך 2 שבועות לא נקלט כלל אצלם במערכת ולא מתקבל זיכוי.

כלומר גם לאחר חודש עדין לא התקבל זיכוי.
פניה אליהם אגב לא עוזרת, וזה בכלל מה שעצבן אותי, רק פניה למנהל התחנה שיפנה אליהם.
והם לא מתנצלים כלל על כך שבמקרה גיליתי שכ"כ הרבה כסף לא חזר אלי.
גם לא מענין אותם מה קרה באותו חודש וחצי שאין לי מידע לגביו אבל בטוח לי שהיו בו זיכויים ולא הוחזר כלום.

בקצרה,
אם יש לכם זיכוי כלשהו במשנת יוסף,
תכתבו אצלכם באישי : פרשת כי תצא: זיכוי:....
ותעקבו אחרי שבועיים לראות שהתקבל.
יתכן שתגלו כמוני הפתעות לא נעימות.
לתועלת הציבור
אתחיל בסיפורי האישי :)
לא אפרט עמ"נ לא להוציא שם רע אבל כך היה
לפני כשבוע הייתי צריכה להזמין טכנאי של מכשיר מסוים עקב מעבר דירה וחוץ מזה על תקלה שלא הסתדרה בעבר
התקשרתי להזמין טכנאי וענו לי שרק עוד שבועיים הוא יוכל להגיע לעיר שלי
הסברתי לנציגה שזה לא הגיוני לחכות שבועיים שזה מכשיר שמשמש אותנו ממש ויש לי ילדים קטנים..
ולא היה שום דרך להקדים
ביקשתי את האחראי עליה שישמע את טענותי- וגם זה היא אמרה שהיא לא יכולה
הייתי בהלם
לאחר הפצרות איכשהו היא נתנה לי מייל
שלחתי את טענותי והסברתי שזה ממש לא הגיוני לחכות לטכנאי שבועיים ואם אין להם אפשרות לשלוח טכנאי מטעמם שיממנו לי טכנאי פרטי
אין מענה
למחרת שלחתי שוב מייל-אין מענה
במייל השלישי כיתבתי עוד איזה כתובת מייל שמצאתי באתר- ואמרתי שאם לא יתיחסו לפנייה שלי אפנה למרכז להגנת הצרכן- אין מענה
וכן זה מה שהיה
הגשתי פניה באתר
אני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל אחרי כמה שעות חזרו אלי והקדימו לי את הטכנאי בשבוע
אז גם אם אתם לא פונים- תציינו שאם הם לא מטפלים/מתייחסים! אתם פונים למרכז להגנת הצרכן!
זו פעם שניה שאני נעזרת בשירות הזה ושאפו גדול!! לכל הממונים על המענה המדהים הזה!
נעזרתי בגי'פיטי לניסוח הטענה וזהו :) ב"ה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה