דרוש מידע למישהו יש הסבר אמיתי על פערי המחירים?

• הוסף לסימניות
כן.
משתמשת בהאגיס לגיל הקטן-שאת המידות האלו אין בטיטולים, ואחר כך בטיטולים.
חברה אחרת שהשתמשתי-קיבלתי עם אחת מחבילות הלידה, היה זוועת עולם.
כשעניתי על סקר של החברה, אמרו שהם מצטערים על הנזילות, והופס-קיבלתי עוד קופון לזוועה שלהם.....

אגב, שערי רווחה בירושלים הכי זול בדברים האלה.
והטיטולים שם תמיד 5 במאה.
תודה, חידשת לי :) (ניסיתי בגיל הקטן והיה ענק ולא מוצלח, וזה הרושם שנשאר לי. טוב שאת מיידעת אותי כשהראשון עוד תינוק :p)

• הוסף לסימניות
ואני ישאל שאלה יותר עמוקה למה מוצר בסיסי כמו אוכל לתינוקות תחליף חלב אם אין עליו פיקוח ממשלתי ומחיר קבוע 50 ש''ח זה המון לחצי שבוע אולי קצת יותר תחשבנו כמה כסף זה לשנה זה הון ומדובר על אוכל נפש בסיסי עבור התינוקות
מדינה משוגעת צריךלקום ועדה נגד המחירים

• הוסף לסימניות
לצורך הדוגמא,
בסופר השכונתי מכרו אצלנו קופסת סימילאק ב59.9.
ביום שישי ראיתי שהולך להיגמר לנו הקופסא הקודמת, הלכתי למכולת השכונתית, שילמתי 79.9.
קצת יותר מ3 שקלים הפרש.
טיטולים - אותו רעיון, ברוב הסופרים תמצאו מבצעים על האגיס ובייביסיטר 3 ב90 וכדו',
במכולת השכונתית - 45.

ובשטח התוצאות דומות לדעתך?
מקווה שאף אחד לא נפגע ממה שכתבתי, מבקשת סליחה בכ"א.
לא משתמשת בתחליפי חלב אז אין לי מושג
בגזרת הטיטולים - כשאין מבצע חריג ביש זה באמת 3 ב90 (ממש לא על האגיס....) ובמכלת השכונתית אצלנו זה 2 ב69
ההבדל - 5 ש"ח לחב'....
זה מה שקורה בשכונה שלנו, לא יודעת מה בכל השאר....

• הוסף לסימניות
מקווה שאף אחד לא נפגע ממה שכתבתי, מבקשת סליחה בכ"א.
לא משתמשת בתחליפי חלב אז אין לי מושג
בגזרת הטיטולים - כשאין מבצע חריג ביש זה באמת 3 ב90 (ממש לא על האגיס....) ובמכלת השכונתית אצלנו זה 2 ב69
ההבדל - 5 ש"ח לחב'....
זה מה שקורה בשכונה שלנו, לא יודעת מה בכל השאר....
אחלה מכולת יש לכם :whistle:

• הוסף לסימניות
היה אתמול כתבה בערוץ 13 בנידון
-6025917602976611573_121.jpg

• הוסף לסימניות
יש לציין לשבח את רשת יש חסד לפחות בשני דברים חשובים:
ברוב מוחלט של המרכולים עלה מחיר תירס בשימורים(וכיו''ב) ל -7.90-9.90,
ביש חסד עדיין הכל עולה 4.50 , אמנם מותג אחר, אבל איכותי.
כמו כן הלחם הפרוס (שרמי לוי התפאר שהוא לא העלה, אבל הוא העלה בדרמטיות...) המחיר עלה ל-7.60 ומעלה,
ביש חסד- עדיין מחיר הלחם הפרוס של דגנית עין בר- 4.90.

• הוסף לסימניות
כמו כן הלחם הפרוס (שרמי לוי התפאר שהוא לא העלה, אבל הוא העלה בדרמטיות...) המחיר עלה ל-7.60 ומעלה,
כמו"כ "שמן קנולה", שבכל הרשתות העלו כבר מזמן ללפחות 10 לבקבוק! [כך שמעתי, מידיעה אני יודע רק על נתיב החסד ושפע ברכת השם], וביש חסד נשאר על 6.90!
בשאר הדברים הם לא הרבה יותר זולים מכולם לדעתי

• הוסף לסימניות
אה, הלחם של יש אצלינו עולה 4.9 אבל הם החליפו לפני תקופה מאפייה והלחם לא טעים אף אחד לא אוהב.
לחם של אנג'ל מגיע לפעמים. למשל היום לא היה..

נגיד חלקים מסוימים של עוף כמו כבד טרי אף פעם אין להם!! אפילו שבררנו את זה והם מקבלים! פעם שמעתי אחת הקופאיות אומרת לאחראי שישמור לה 4 מגשים כי יש לה ארוע. אז שיעבדו על מישהו אחר.

באמת סליחה אבל זבל שרות יש להם.
יש איזה 10-15 קופות עצמאיות בד"כ חצי סגורים.
בקיצור, צריך פה סופר חדש.

• הוסף לסימניות
לסיכום - והדברים ידועים - 'יש' זולים מאוד במוצרים ספציפיים מאוד.
כל השאר, לא כ"כ זול. ובעיקר בסניפים שאני מכיר אין להם שום תחושת אחריות כלפי הלקוח, אין שמן? אז מה. אין סוכר? לחם? פיתות? מטרנה? יופי. תסתדרו.
אולי ממש שווה למי שעושה קנייה בשתי מקומות

• הוסף לסימניות
בנוגע לתמ"ל בחו"ל -
להוי ידוע שבארה"ב מביאים מטרנה מהארץ ועולה 25$++ בגלל שזה היחיד חלב ישראל שאפשר להשיג.
אנשים קונים כאן ב45-50 ומוכרים שם ועושים ים כסף, לפחות תתנחמו שעליכם לא עושים את הקופה הזאת

• הוסף לסימניות
לסיכום - והדברים ידועים - 'יש' זולים מאוד במוצרים ספציפיים מאוד.
כל השאר, לא כ"כ זול. ובעיקר בסניפים שאני מכיר אין להם שום תחושת אחריות כלפי הלקוח, אין שמן? אז מה. אין סוכר? לחם? פיתות? מטרנה? יופי. תסתדרו.
אולי ממש שווה למי שעושה קנייה בשתי מקומות
נכון מאוד, וגם עצוב מאוד, כי כל שבוע אני עושה שם קניה גדולה ובקביעות ישנם כמה מוצרי בסיס מהרשימה שאין במלאי, כמו לבן, חלב, ביצים, בצל, קמח. כל פעם זה משהו אחר, ואז צריך לרוץ ולהיסחב בחנות אחרת, מעצבן
וזה פשוט כי בכל המקומות של הסניפים שלהם אין להם שום מתחרה! אף אחד! ולכן הם לא עובדים אצלנו, זה הכל

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה עם היש אצלכם
אצלנו השמן הרגיל אומנם נשאר בשש תשעים אבל הם הפסיקו להביא אותו
הייתי שם השבוע וראיתי שמן מסוג שונה מבצע שתי שמן בעשרים חמש תשעים!

• הוסף לסימניות
זה נראה כי כל המוצרים שהדפיסו עליהם מחירים - אין להם ברירה אלא למכור באותו מחיר...:)

• הוסף לסימניות
באמת המחירים שך התירס זינקו ואף אחד לא מדבר על זה. ביש נשאר על 4.5 רק שפשוט אין תירס כרגע ביש בכלל.
אה, הלחם של יש אצלינו עולה 4.9 אבל הם החליפו לפני תקופה מאפייה והלחם לא טעים אף אחד לא אוהב.
לחם של אנג'ל מגיע לפעמים. למשל היום לא היה..
זה דגנית עין בר כיום כל אחד והטעם שלו אני למשל קונה רק מאז שהחליפו לעין בר.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם די פי אל זו החברה שמייצרת את חיתולי בייביסיטר
חיתולי "יש" הם בעצם בייביסיטר במיתוג שונה
אותו מוצר בדיוק!
ויש הרבה אימהות שאוהבות דווקא את בייביסיטר
אני דווקא מחזקת את שופרסל במאבק הצודק שלהם, אם שאר הרשתות היו נוהגים כמותן
החיים שלנו כאן היו זולים יותר
גם לרמי לוי יש מותג פרטי של אותו יבואן של בייביסיטר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה