למישהו יש חברה מומלצת המפיקה חשבוניות מס באינטרנט?

• הוסף לסימניות
שנת הכספים החלה ואני זקוק להמלצות אישיות על חברה טובה הנותנת שירותי הנפקת חשבוניות וקבלות דרך האינטרנט.

טנקס

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שמוציא יחסית הרבה חשבוניות לחודש (חברת טונר פרינט מירושלים)
והוא משתמש כבר מספר שנים במערכת של http://www.comax.co.il//

אתה יכול לשאול אותו 02-5001456 - תבקש את חיים צבי
תגיד שאני שלחתי :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה. נראית מערכת מאוד רחבה ומושקעת, אבדוק אותה.
בסה"כ אני צריך ניהול חשבונות מינימלי של לקוחות, חשבוניות מס, קבלות, הצעות מחיר, עבור חברה בע"מ (לא עוסק מורשה / פטור).

בשעות האחרונות קראתי המלצות על שני אתרים נחמדים:
http://www.invoice4u.co.il/
http://www.icount.co.il/

אם למישהו יש ניסיון איתם או עם שירות דומה, אני אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
תוסיף לשם את דרורית
שמעתי עליה ביקורות טובות אבל לא ניסיתי אותה מעולם

• הוסף לסימניות
אני חושב שדרורית עובדת רק עם עוסק מורשה / פטור ולא עם חברה בע"מ, בדומה מאוד לאתר אחר שלהם https://www.ifreelance.co.il/
אגב, אם אתם עוסק מורשה / פטור, האתר האחרון הוא אחד הטובים שפגשתי, מאוד נוח לשימוש והוא בחינם!

• הוסף לסימניות
תגידו לי מה קורה עם מחר התוכנה הזאת פריליאנס סוגרת את שעריה באינטרנט מאיזשהיא סיבה לא צפויה מה קורה עם כל המסמכים שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י roza;502210:
תגידו לי מה קורה עם מחר התוכנה הזאת פריליאנס סוגרת את שעריה באינטרנט מאיזשהיא סיבה לא צפויה מה קורה עם כל המסמכים שלי?

אני גם הייתי מאוד חושש מזה, מה היתרון הגדול בתוכנות האלו, שאין בריווחית וכדו' ? ?

• הוסף לסימניות
עושים גיבוי, יש אפשרות פשוטה מאוד לייצא את כל החומר במסמכים וברשימות אקסל.
מנגד, כל תוכנה פשוטה יודעת לעשות ייבוא לפריטים כאלו.. מאוד פשוט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משתמש בFLEX
אחרי שניסיתי הרבה תוכנות ישראליות היא לדעתי עונה על כל הצרכים +

• הוסף לסימניות
לא הבנתי במה FLEX טובה יותר מאייפרילנס למשל,
במיוחד שהם לוקחים כסף על מה שבמקומות אחרים זה בחינם.
והעיקר מבחינתי זו השורה בפוטר של האתר: "מותאם ל ie בלבד"

אבל עדיין התוכנה הזאת אינה מתאימה לי כחברה בע"מ :(

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים בריווחית ומאד מאד מרוצים, כמו"כ יש תוכנת עיסקית ששמעתי עליה שמאד מרוצים ממנה

• הוסף לסימניות
אם אנחנו מדברים על כמות נתונים עבור חברה בע"מ לך על SAP ללא ספק

• הוסף לסימניות
יש תוכנה "קוד בינה" מבית מיניסופט

ממליץ בחום

הטל' שלהם 073-2636021

• הוסף לסימניות
נכון שזו חברה בעמ, זה לא אומר כמות גדולה של נתונים. סה"כ זה אומר הנהלת חשבונות מורכבת יותר.
בכל מקרה אני חושב שאלך על invoic4u ‎ היא מתאימה גם לחברה בעמ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה