תודה לפרוג
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל פלייבק של השיר איכותי ולא מתוכנות חנמיות
תודה רבה
תודה רבה
קניתי לתיכון לצורך המנוןלמה?
אם מישהו קנה ואין לא צורך בזה.
יש מישהוא
אני רושמת כי באמת יש חוסר מודעות גדול בעניין הזה , בתור בעלת אולפן אני נתקלת בכך רבות...למה?
אם מישהו קנה ואין לא צורך בזה.
יש מישהוא
מותר להשתמש חינם?בשבילךךך
אשמח לקבל פלייבק של השיר איכותי ולא מתוכנות חנמיות
תודה רבה
יותר מכךאני רושמת כי באמת יש חוסר מודעות גדול בעניין הזה , בתור בעלת אולפן אני נתקלת בכך רבות...
ברור שזה מחוסר ידיעה ולא חלילה מרצון להרע ולגזול...
כשקונים פלייבק זה לשימוש חד פעמי בלבד!!!
אם האדם שקנה לא משתמש בסוף ורוצה לתת את הזכות למישהו אחר בחינם אז בכבוד...
ומכיוון שזה שיר חדש אין שום עניין שאדם ישקיע וייצור פלייבק איכותי בשביל שהוא יסתובב חינמי בין אנשים...
נכון!יותר מכך
אני קניתי פלייבק ורציתי להשתמש באותו פלייבק מס' פעמים
בררתי, צריך לשלם גם עבור שימוש חוזר. (50% נראה לי, כל חברה והתקנון שלה)
בערך כל אתר והמחיר שלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים