מגהץ למישהו יש מושג למה מגהץ מקצר?

• הוסף לסימניות
6 שנים עבד מצוין
והתחיל לקצר מיד עם הכנסת השקע לחשמל
חוטי החשמל נראים מסודרים טוב
יש השערה?

• הוסף לסימניות
מנסיון. כנראה הלך המגהץ, (כי זו איזו תקלה פנימית מאוד. לכי אתו לחנות לתיקון מוצרי חשמל, כשזה קרה לי התיקון היה כל כך יקר, שכבר היה שווה לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
6 שנים עבד מצוין
והתחיל לקצר מיד עם הכנסת השקע לחשמל
חוטי החשמל נראים מסודרים טוב
יש השערה?
יכול להיות שמים נזלו בתוך המכשיר על החשמל או שחוטים בתוך המכשיר נשרפו ונוגעים אחד בשני וכו'

• הוסף לסימניות
תופעה מצויה במגהץ אדים , בדרך כלל קצר פנימי בגוף החימום.
לא נעים אבל לא נורא, לך תקנה חדש......

• הוסף לסימניות
איזה מגהץ?
אם זה אדים כנראה הלך הגוף חימום.

אם זה קיטור עם משאבה יכול ללכת הברז הפנימי...

בקיצור, מגהץ זה מוצר של מים וחשמל לא צריך סיבות מיוחדות כדי שזה יקצר

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכן:
המגהץ שלי קיצר
לפי הכתוב פה, כמעט התייאשתי ממנו
לקחתי מגהץ משכנה מחוסר ברירה, וגם שלה קיצר.
הבנתי שהבעיה אינה במגהץ
[איך לא חשבתי על זה קודם?]
העברתי לשקע אחר והכל טוב!
אז לפני שמחליטים שאין מה לעשות
כדאי לנסות לבודד את הבעיה, אולי היא בכלל אינה במגהץ?
נס, נמנעה ממני הוצאה גדולה

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכן:
המגהץ שלי קיצר
לפי הכתוב פה, כמעט התייאשתי ממנו
לקחתי מגהץ משכנה מחוסר ברירה, וגם שלה קיצר.
הבנתי שהבעיה אינה במגהץ
[איך לא חשבתי על זה קודם?]
העברתי לשקע אחר והכל טוב!
אז לפני שמחליטים שאין מה לעשות
כדאי לנסות לבודד את הבעיה, אולי היא בכלל אינה במגהץ?
נס, נמנעה ממני הוצאה גדולה
בזכותך ניסיתי לחבר את המגהץ למקום אחר, ובאמת הבעיה נפתרה.
הייתי בטוחה שאני צריכה מגהץ חדש.
אז תודה ששיתפת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה