הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
דרוש מידע?
בררת מחירים אולי ? זול משמעותי ממלון רגיל ?משהו יודע פרטים על המלון הזה , מבחינת המקום ומבחינת אוכל , תודה
מקפיצה....בררת מחירים אולי ? זול משמעותי ממלון רגיל ?
הייתי שם בקיץ נהננו ממש זה יותר בניין דירות ממלון..מקפיצה....
מישהו יודע על מה מדובר?
מה המחירים?
מה הרמה?
לא יכולה לפנות באישי , ומה לגבי חדר אוכל, יש מקום לשבת? יש חצר?הייתי שם בקיץ נהננו ממש זה יותר בניין דירות ממלון..
נכנסים כמו בניין ורגיל וכל קומה 2 דירות
משופץ חדש ממש
השתדלו ממש לתת הכל
אם תרצו עוד פרטים אפשר לחזור באישי
יש חדר אוכל
כמה חדרים בסה"כ? וכמה סוויטות?הייתי שם בקיץ נהננו ממש זה יותר בניין דירות ממלון..
נכנסים כמו בניין ורגיל וכל קומה 2 דירות
משופץ חדש ממש
השתדלו ממש לתת הכל
אם תרצו עוד פרטים אפשר לחזור באישי
למה לא תתקשרו לשאול?כמה חדרים בסה"כ? וכמה סוויטות?
מה הטלפון שלהם?למה לא תתקשרו לשאול?
כמה עלה לכם ללילה?אני הייתי שם בשבוע שעבר לקחתי חדר סויטה היה ממש נחמד.
התמונות זה באמת מה שיש שם רק שיש בעיה עם הבידוד בין החדרים, הם בנו בניה קלה וזה מפריע למי שרוצה שקט אמיתי.
מבחוץ הוא נראה לא יפה בלשון המעטה אבל בפנים הכל מאובזר ומושקע , והמחיר ממש בדיחה.
שווה בהחלט את המחיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //