התייעצות למישהו יש מידע על FroggyMouth- טיפול בדחיקת לשון

• הוסף לסימניות
יש מטפלת מצוינת בדחיקת לשון - קלינאית תקשורת
יעל שאג
תשלחי לי הודעה פרטית ואשלח לך את המייל שלה

• הוסף לסימניות
הי,
תודה.
אין לי אופציה לשלוח הודעה פרטית .
תוכלי בבקשה לכתוב כאן?

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר קלינאי תקשורת גבר שמטפל בדחיקת לשון? באזור המרכז

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי המלצה מקלינאית תקשורת לנסות לשים איזה חפץ בין השפתיים שיגרום להן להישאר פתוחות,
היא אמרה שזה בגדול הרעיון של פרוגי.
תכלס לא התמדתי בזה אז לא יודעת להגיד אם עובד...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי תרגילי לשון אצל האורתודנט וב"ה פתר את הבעיה לפני שנים
תרגילים פשוטים וקלים

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע אם מומלץ קלינאית תקשורת בנושא דחיקת לשון,דרך הקופה או פרטי?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי תרגילי לשון אצל האורתודנט וב"ה פתר את הבעיה לפני שנים
תרגילים פשוטים וקלים
אני קיבלתי המלצה על יהושע קרייצר
עובד בכללית בירושלים ונראה לי גם פרטי

במאוחדת יש קלינאי בסניף של מאוחדת ברמות בשם אריאל שמטפל בדחיקת לשון.

זה גברים אם את מחפשת אישה
בבית שמש חנה סברדלוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה