עזרה למישהו יש מס' טלפון של הרבנית שיינברגר, בתה של רוחמה שיין ע"ה ונכדתו של הרב יעקב הרמן זצ"ל?

• הוסף לסימניות
הרבנית שיינברג נפטרה מזמן,
אני מבינה שאת מחפשת את הבת שלה הרבנית אלטוסקי שתחי'?
בטוחה???
הפנו אותי אליה לאחרונה כמה פעמים לצורך ראיונות:unsure:
בכ"א, גם המספר של הרבנית אלטוסקי יעזור מאד.
יש לך אותו?

• הוסף לסימניות
בטוחה???
הפנו אותי אליה לאחרונה כמה פעמים לצורך ראיונות:unsure:
בכ"א, גם המספר של הרבנית אלטוסקי יעזור מאד.
יש לך אותו?
הרבנית שינברג שהיא בתה של רוחמה שיין זאת אשתו של הרב חיים פנחס שיינברג זיע"א
יש להם ילדים רובם באמריקה בת אחת כאן הרבנית אלטוסקי שתחי' ובן אחד שהוא ראש ישיבת תורה אור אולי את מתכוונת לאשתו?

• הוסף לסימניות
@רבקי ה,
תודה רבה!!!
בזכותך עשיתי חיפוש כאן בפרוג ומצאתי את זה:

הרבנית אלטוסקי: 0583282924, אני מקוה שזה מעודכן, יש לי את זה מלפני כמה שנים.
היא אכן היא של הגרח"פ שיינברג זצ"ל וכן קושרה לרב אבא ברמן זצ"ל.
בהצלחה

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כתבתי לך את הטלפון בבית היא מעט ולא עונה בפלאפון,
אם את רוצה עזרה ליצור איתה קשר את יכולה לפנות אלי.

• הוסף לסימניות
@רבקי ה,
תודה רבה!!!
בזכותך עשיתי חיפוש כאן בפרוג ומצאתי את זה:

הרבנית אלטוסקי: 0583282924, אני מקוה שזה מעודכן, יש לי את זה מלפני כמה שנים.
היא אכן היא של הגרח"פ שיינברג זצ"ל וכן קושרה לרב אבא ברמן זצ"ל.
בהצלחה

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
וואו, תודה!
אין לי פרימיום,
תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית כדי שאוכל להגיב לך או לכתוב כאן איך ניתן ליצור עמך קשר?
תודה ענקית!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה