- הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל למכור/להשאיל לנו ספר ילדותינו של בנים כיתה ז'
תודה רבה!!!!
תודה רבה!!!!
אני לא יודעת אבל אח שלי צריך דחוף ולא היה להשיג בחנויות.....יש כזה דבר ילדותינו לבנים?
או שזה רגיל?
וואי ממש תודה,אבל אח שלי אמר שקוראים לזה ילדותינו לכיתה ז' ואים הבדל בין בנים לבנותניסיתי לשאול אם יש כזה דבר- אבל לא ידוע...
אולי מתכוונים ל"בעין הקורא" שזה כמו ילדותינו?
וואי ממש תודה,אבל אח שלי אמר שקוראים לזה ילדותינו לכיתה ז' ואים הבדל בין בנים לבנות
אז מי שיש לה של בנות זה גם יעזור
וגם מי שרואה תספר הזה באחד החנויות שתגיד לי איזה חנות
תודה רבה רבה!!!!
אם תוכלי זה ממש יעזור לי.......אם תרצי אלך לחנות "לתלמיד" ליד הבית שלי,
הם מוכרים ספרי לימוד יד2 בחצי מחיר.
אני קונה שם את כל הספרים של ילדי.
רק תכתבי לי אם את מעונינת.
אם תוכלי זה ממש יעזור לי.......
איפה את גרה?
איפה החנות הזאת?
וואי ממש ממש תודה אין מילים!!!!!!בשמחה ממש.
ב"ב
החנות ברחוב מימון
בשמחה ממש.
ב"ב
החנות ברחוב מימון
הם צריכים מהדורה ישנה או חדשה?
יש מצב שיש לי אני בי-ם
לא הבנתי מה כתבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים