מידע שימושי למישהו יש סרטונים של פסי ייצור שונים?

מצב
הנושא נעול.
וואו ממש תודה לכל המעלים
אין מילים!!!!!!

קליפ פרסומת לחלוקה של מפעל עונג שבת ויו"ט
רואים קצת את פסי הייצור של החומרים.

קבצים מצורפים

• מפעל עונג שבת ויו'ט.mp4
    21.5 MB · צפיות: 546
למי שמזדמן בקיץ לדרום.
יש מושג בשם 'גילת' בין תפרח לאופקים,
שם יש חליבה אוטומטית.
מקום נפלא לטיול.

מחפשת אם יש סרטון איך מכינים גבינה צהובה, אודה למי שיוכל להעלות.

תעלי קישור ננסה לעזור

תודה לכל המעלים והמקפיצים!
דחוף לי כמה שיותר סרטוני ייצור שוקולד (ראיתי כאן אחד אני צריכה עוד)
תודה רבה על העזרה

http://www.gutube.net/videogallery/%d7%94%d7%99%d7%93%d7%a2%d7%aa%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%9c/

גם אנחנו. עקב בידוד מחפשים דברים כאלו להעביר לילדים את הזמן...
תודה רבה מראש!

יש באתר של הידברות הרבה פעמים
קל מאד להוריד משם
תעשי שם חיפוש יש שם של שוקולד נראה לי

גם אני ממש אשמח לקבל את הסרטונים של פסי יצור שונים (בעיקר אני צריכה מהצומח ל...)
תודה רבה

הקפצה, למידה יש את התוכן שפורסם כאן בעבר?

מישהו יכול להוריד לי את הסרטון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה