למישהו יש רעיון איך לפרסם את המוצר הזה

• הוסף לסימניות
מדובר על מברשת שיער עם פטנט לניקוי השיער לאחר הסירוק, ידיד שלי שמחזיק בפטנט רוצה להתחיל לשווק בארץ והתייעץ איתי, אם כדאי בכלל לפנות למדיה או פשוט להכניס לחנויות, פאניות, ספריות וכד'....
אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע ולהעביר הלאה.
תודה...
מצורף כאן קליפ של איזה זכיין באמריקה ב youtube (לא לצפיה לגברים)

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    KB 9.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
איך עובד הפטנט?

• הוסף לסימניות
הפינים של המברשת נכנסים פנימה והשיערות נופלות כי זה נהיה חלק, האמת היא שלא האמנתי שזה עובד עד שהוא צ'יפר אותי באחד ....
ו... הפסקתי לבוא לכוילל עם שערות של אשתי על הראש.....:)

• הוסף לסימניות
מקסים!
זה טוב גם לשימוש תחת מים באמבטיה?
מה המחיר של זה בערך?

לדעתי כדאי גם לשווק בצורה פרטנית וגם לפרסם.
אני מתארת לעצמי שגם הרבה עקרות בית ישמחו עם כזו מברשת בבית, ולא רק פאניות ואנשים שזו הפרנסה שלהם.

(שלחתי באישי)

• הוסף לסימניות
זה נראה מוצר ששוה ללכת על "בגדול"

• הוסף לסימניות
לדעתי מספיק להכניס את המוצר לחנוייות וזה ירוץ [אם זה לא יהיה מדי יקר]
פרסום על כזה דבר לא תמיד עוזר.

• הוסף לסימניות
זה אמור לעלות בחנויות בין 25 ל35 שזה יחסית יקר למברשות נראה לי....

• הוסף לסימניות
אני קניתי בסופר פארם לפני שבועיים בערך מברשת רגילה ב 30 ש"ח.
נראה לי אני מחזירה את זה...

• הוסף לסימניות
לא בחנויות רגילות. זה יוזיל את "מעמדו", אפשר שיווק דרך פאניות וספריות מבוקשות. זה ירוץ יותר ויחפשו אותן. (אולי שהן תשתמשנה)
תנסו להכניס איכשהו שיכתבו בעיתון או במדור צרכנות.

לא שווה כאן פרסומת.

• הוסף לסימניות
זה אמנם יוזיל את מעמדו קמעה,
אך עדיף למכור 100000 מאשר 1000

• הוסף לסימניות
אבל איך ידעו על זה? על הפטנט?
לדעתי כדאי סרט פרסום שמדגים את הפעולה והפטנט, שיוקרן בכל מיני מקומות בהן יש מסך כזה(נתקלתי במרפאות וכו') בזמן המתנה אנשים צופים בפרסומות והן מחלחלות בתוכם...
לדעתי לשווק לא לצרכניות אבל גם לחנויות כמו ניו פארם וכו' אצל פאניות זה לא מדי ימכר..
כמה כלות יש לכל פאנית כדי שהיא תמכור להן מברשת לנדוניה...?
יו, אני כותבת נדוניה וזה מבריק לי, במכירות חלוקים, מטפחות וכו'...
בקיצור, למצוא את החנויות המתאימות, ליצור מצב שזה יהיה הכי מבוקש עד כדי שהפאניות\ בעלי חנויות יתחננו למכור את זה גם...
וכן, חיבים פרסום כלשהו...

• הוסף לסימניות
ומה עם המגזר הכללי?

• הוסף לסימניות
זה מוצר שצריך לתפוס מקום קבוע וטוב על המדף. נראה לי שצריך להיות זמין בכל חנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;854546:
אך עדיף למכור 100000 מאשר 1000

מהיכן הבטחון שימכרו 100.000? יש הרבה חברות של מברשות
לענ"ד כדי שאנשים ירצו במוצר ויראו אותו כשווה מחיר צריך להראות לפחות בהתחלה שהא מיוחד יותר מכולם.
נראה שגם אם מוכרים אותו בחנויות "רגילות", צריך שיהיה איזה פרסומת בולטת ליד מיקום המוצר שמראה את יתרונו. (אינני מתמצאת אם אפשר ואיך)

בכל מקרה לא כדאי לשים אותו על המדף בסופר ולקוות שיקחו אותו סתם כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;854502:
הפינים של המברשת נכנסים פנימה והשיערות נופלות כי זה נהיה חלק, האמת היא שלא האמנתי שזה עובד עד שהוא צ'יפר אותי באחד ....
ו... הפסקתי לבוא לכוילל עם שערות של אשתי על הראש.....:)

לא פרגנה לך מסרק באחד מימות הנישואים??????:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;854475:
מדובר על מברשת שיער עם פטנט לניקוי השיער לאחר הסירוק
אני מניחה שהתכוונת פטנט לניקוי המברשת לאחר הסירוק, לא?

• הוסף לסימניות
לפני כשנה וחצי היה קמפיין נרחב על שיווק מברשות שלא מכאיבות, וכמעט כל אמא לבנות שנחשפה לפרסום קנתה את המברשת של "מישל מרסייה" או לפחות ביררה עליה, אפילו שהיא עולה כ-50 ש"ח.

אז כן, לדעתי שווה לפרסם אפילו מוצר כמו "מברשת" - במיוחד שיש לה ערך מוסף מיוחד.
אפשר ליצור סרטון פרסומת לציבור הכללי + פרינטים קרייאטיבים לציבור הכללי והדתי/חרדי (במיוחד שהמוצר קרייאטיבי).
מה שכן, לדעתי הפרסום צריך להיות אפקטיבי וממוקד ולא בינוני ומתמשך.

ברגע שזה יכנס לבתים, השמועה כבר תעשה לה כנפיים ומי שכבר קנתה כנראה לא תקנה משהו אחר (ראו לדוגמא את כד החלב עם הפטנט, מישהו חושב לקנות אחריו כד חלב רגיל?).
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה