כללי למישהו יש רעיון איך ...

• הוסף לסימניות
לעמד כרטיסי ביקור בעיתון שמפרסם עסקים..?
בערך 8 בדף A4.

אני לא רוצה סתם להניח אותם ישר..
עשיתי כמה דוגמאות אבל אני מחפשת עוד רעיונות..

• הוסף לסימניות
דוגמא של הכרטיס ביקור
תוכל לעזור יותר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הבקשה,

זה עשרות כרטיסי ביקור..
כל מיני צבעים כל מיני עיצובים (לא שלי כמובן).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHANTY3;671903:
לא הבנתי את הבקשה,

זה עשרות כרטיסי ביקור..
כל מיני צבעים כל מיני עיצובים (לא שלי כמובן).

אה, חשבתי שאת רוצה להבליט כרטיס ביקור מסוים שעשית למישהו, מתוך כמה כרטיסי ביקור שמופיעים בעמוד, ואת מחפשת רעיון איך לעשות את זה... אז עכשיו הבנתי, אחשוב על זה... :)

• הוסף לסימניות
כפל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;671960:

בתוכנת Shape Collage אתה יכול לעצב תמונות [כרטיסי ביקור] רבות בקלות.
יש שם הרבה אפשרויות של קלוז', לזה הכוונה?

• הוסף לסימניות
תתלי אותם על החבל, כמו בפרסומת כאן למעלה

• הוסף לסימניות
ישר ומסודר על גריד קבוע.
כל צורה אחרת = בלאגן בעין = לקוח מדפדף לעמוד הבא.
תזכרי שאת העין אמורה למשוך הגרפיקה והמסרים הפרסומיים של הכרטיסים עצמם. לא צורת הסידור שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;671960:
יש תוכנה שקוראים לה ככה. שהיא עושה קולאג'ים. (תריץ חיפוש קטן בפורום, העלתי אותה פעם)
לדעתי- אם יש לך רק 9 לא כדאי להשתמש עם התוכנה הזו. זה סתם יהיה בלאגן.
מה שנראה לי אפשר לעשות. זה הדמיה לכל כרטיס ביקור.
או להעמיד אותם בסדר מיוחד כמו שאפשר לראות בעמוד האחרון של העלון הזה למשל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה