למישהו יש רעיון

• הוסף לסימניות
איך לערוך את התמונה הזו???
הפוזה הזו היא משהו נדיר, וחבל לי להפסיד את התמונה בגלל התאורה
כרגע זה כבר אחרי עריכה, במקור היה גרוע יותר, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאה סבירה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הורדתי את התמנה ופתחתי בפ"ש והצבעים ממש ממש שונים מפה. מוזר!
אני חושבת שסגרת על CYMK
תבדקי את פרופיל הצבע אצלך

• הוסף לסימניות
טעות שלי!
העליתי בצבעי CMYK
הנה בצבעי RGB :

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 913.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
והנה התמונה המקורית לפני העריכה שלי

קבצים מצורפים

• DSC_6865.JPG
    KB 548.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אני מתקן תמונות למי שמעוניין, ההכנסות בל"נ קודש לנטפרי.

• הוסף לסימניות
תודה, יש מישהו שמתקן תמונות וההכנסות קודש לארגון ערכים?

• הוסף לסימניות
התמונה חמודה מאוד אבל-
ברשותך,
הלוקיישן והפוזה לא נדירים כל כך.. וגם החדות לא מיטבית ,
לא הייתי מבזבזת זמן על התמונה הזו.
תשאירי כמו במקור ,הוא נראה הכי טוב. ותתמקדי בתמונות אחרות יותר איכותיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה