כללי למישהו יש רשיון ל 123rf?

• הוסף לסימניות
למי שלא יודע, זהו מאגר תמונות...

http://www.123rf.com/

למי שיש רשיון חופשי, אני זקוק ל 4-5 תמונות.
אני אמסור לו את המס'.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
יש לי קרדיטים ולא רשיון חופשי

• הוסף לסימניות
גם לי - קרדיטים

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין קרדיטים לרשיון חופשי?

• הוסף לסימניות
בקרדיטים, אתה משלם על כל תמונה קרדיטים, וזה עמיר לא רוצה, הוא לא מבקש תרומות...

רשיון חופשי, אתה משלם סכום מסויים ואתה יכול להוריד תמונות חופשי במשך זמן מסויים, ללא הגבלה (כמעט).

• הוסף לסימניות
קרדיט - אתה משלם סכום כסף ותמורתו אתה מקבל אפשרות להוריד מס' מסויים של תמונות.
רשיון חופשי - אתה משלם סכום חודשי (הרבה יותר גדול), ומקבל אפשרות להוריד כמות גדולה של תמונות ליום. מתאים למשרד עם כמה עובדים שעושה שימוש יומיומי בכמות גדולה של תמונות.

• הוסף לסימניות
טוב, ב"ה השגתי את התמונות (קניתי)...

• הוסף לסימניות
האם שווא/ניתן שכל חברי שנעשה מנוי כזה על אחד האתרים לכל חברי הפורום?

• הוסף לסימניות
שווה מאוד, אבל ההגבלה מגביל מאוד.
חייבים שיהי' רשיון ללפחות 100 תמונות ביום.

(בזמנו כשפתחי לחברי הפורום לחודש א' בשוטרסטוק, אז כל יום אחרי חצי שעה כבר הורידו את המקסימום...:))

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות בששוטרסטוק מנוי משותף עם חברה
והם שלחו לי מייל שהיות והורידו מ-2 מחשבים שונים
הם מחייבים את כרטיס האשראי פעם נוספת או חוסמים את הגישה לאחד המחשבים
בסופו של דבר הם הסכימו לאפשר להוריד מ-2 מחשבים (אחד במשרד אחד בבית)
אך לא באותם שעות ובשום אופן לא מחשב שלישי

• הוסף לסימניות
מוזר.
אצלי הורידו מ20 מחשבים לפחות ולא היתה בזה שום בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה