כללי למישהו יש תוכנת ניקוד אוטומטית?

• הוסף לסימניות
תוכנת ניקוד אוטומטית מתאימה לשימושו של נקדן מקצועי. אם אינך כזה - מומלץ לך בכל לשון של המלצה שלא לעשות בה שימוש גם אם תשיג אותה, כי התוצאות תהיינה יותר גרועות מאשר תרגום גוגל (אם יש לך נסיון בתרגום הזה...)

• הוסף לסימניות
גם לנקדן מקצועי היא לא מומלצת....
פשוט, זה דבר המגיה.
אין לכם מושג כמה שטויות זה יוצר.

• הוסף לסימניות
נקדן מקצועי אינו מניח לתוכנה לעבוד ללא טיפול, שאם לא כן אין הוא מקצועי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירי5;575165:
גם לנקדן מקצועי היא לא מומלצת....
פשוט, זה דבר המגיה.
אין לכם מושג כמה שטויות זה יוצר.

לנקדן מקצועי שלא מוריד את המחירים לרצפה ויש לו זמן לעבור על הטקסט שהתוכנה ניקדה, זה עדיף מאשר לנקד ידנית.
מנסיון, כמובן.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לנקד טקסט קצר
ולא מתחשק לי לשלם על תוכנה שלמה בשביל זה.
לכן שאלתי אם יש למישהו תוכנה אוטומטית ויהיה מוכן לנקד עבורי

כמובן שאת ההגהות אעשה בעצמי.
פשוט להריץ את הטקסט בתוכנה וזהו.

• הוסף לסימניות
אם זה טקסט קצר את יכולה לעשות את זה באינטרנט
תחפשי ניקודה או סנופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;575175:
נקדן מקצועי אינו מניח לתוכנה לעבוד ללא טיפול, שאם לא כן אין הוא מקצועי.

נכתב ע"י אברהם;575178:
לנקדן מקצועי שלא מוריד את המחירים לרצפה ויש לו זמן לעבור על הטקסט שהתוכנה ניקדה, זה עדיף מאשר לנקד ידנית.
מנסיון, כמובן.
נקדן מקצועי, פירושו שהוא יודע היטב כל מילה האיך מנקדים אותה, על כלליה ופרטיה.
אין פירושו שהוא יודע למצוא ו"לתפוס" טעויות שהתוכנה עשתה וניקדה בניקוד שגוי.
עברתי המון נקדנים, מקצועיים יותר ומקצועיים פחות, אין כמו לעבור ידני (או מילה מילה)
אחרת - שטויות בקצב.

בלי לזלזל חלילה, אבל כשיש ספר של 300 או 500 עמודים, לנקדן המצוי אין לא אין הכח ולא את היכולת לעבור בדיוק רב על כל מילה ומילה שתהיה מנוקדת כראוי.
התפקיד הזה שייך למגיה. ומנסיון אני אומר שלנקד אוטומטית ואחר כך לעבור על זה - זה פשוט לא זה.
אם עדיין מישהו מתקומם (וסליחה מהנקדנים היקרים), בהמשך אסביר את עצמי.

• הוסף לסימניות
תעתיקי את הטקסט ל"סנופי". אח"כ צריך קצת תיקונים, אבל בשביל טקסט לא ארוך- שווה.

• הוסף לסימניות
זה אמנם טקסט קצר, אבל ארוך מידי בשיל סנופי.
אם זה היה קצר מאוד - הייתי מעדיפה לנקד ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירי5;575523:
נקדן מקצועי, פירושו שהוא יודע היטב כל מילה האיך מנקדים אותה, על כלליה ופרטיה.
אין פירושו שהוא יודע למצוא ו"לתפוס" טעויות שהתוכנה עשתה וניקדה בניקוד שגוי.
עברתי המון נקדנים, מקצועיים יותר ומקצועיים פחות, אין כמו לעבור ידני (או מילה מילה)
אחרת - שטויות בקצב.

בלי לזלזל חלילה, אבל כשיש ספר של 300 או 500 עמודים, לנקדן המצוי אין לא אין הכח ולא את היכולת לעבור בדיוק רב על כל מילה ומילה שתהיה מנוקדת כראוי.
התפקיד הזה שייך למגיה. ומנסיון אני אומר שלנקד אוטומטית ואחר כך לעבור על זה - זה פשוט לא זה.
אם עדיין מישהו מתקומם (וסליחה מהנקדנים היקרים), בהמשך אסביר את עצמי.

אני לא חושב שיש מה להתקומם. לכל אחד יש את הרגלי העבודה שלו, את הנוחות שלו ואת שיטות העבודה שלו.
אני מבין מה שאתה אומר, ויכול להעיד שבעבר, כשלקוחות ניסו להוריד את המחיר שנתתי (והצליחו) בסופו של דבר התוצאה היתה פחות טובה מאשר אצל לקוחות ששילמו את מה שביקשתי בלי לעשות בעיות. ב"ה מאז למדתי לא להסכים להוריד מחירים, ולנקד ברמת דיוק גבוהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה