למישהו מכם יש טופס תיאום מס?

• הוסף לסימניות
זקוקה למלא טופס תאום מס ואין לי .
האם ניתן לשלוח בפקס וכמה זמן לקוח להם לטפל בזה

• הוסף לסימניות
בבקשה...

קבצים מצורפים

• 116.pdf
    KB 43.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות תיאום בלי לגשת אליהם ישירות?

תודה מראש למשיבים!

• הוסף לסימניות
תיאום מס באינטרנט צריך לשם זיהוי להקליד גם מס' דרכון או רשיון/רכב מבדיקה שעשינו למי שאין אפשרות כזו אינו יכול לעשות באינטרנט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;959216:
תיאום מס באינטרנט צריך לשם זיהוי להקליד גם מס' דרכון או רשיון/רכב מבדיקה שעשינו למי שאין אפשרות כזו אינו יכול לעשות באינטרנט

ואם תקליד שם 0000 זה לא יעבוד?
מנסיון זה עובד
ואיך בדקתם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;959223:
התקשרנו כמו ילדים טובים, ואמרו לנו שאין אפשרות :D

אז פעם הבאה אל תתקשרו אלא פשוט תעשו כמו שכתבתי לכם.
כנראה הפקידים שם לא יודעים יותר מידי הרבה במה שלא קשור אליהם באופן ישיר
רק תסביר לי האם יש לכך הגיון שמי שאין לו רכב לא יוכל לעשות תיאום מס באינטרנט?

• הוסף לסימניות
למה כל הנוסח של הטופס מלא ברשימות של משהו שעבר כמו:מה מס הכנסה שנוכה עד יום זה.
אני פשוט מתחילה עבודה נוספת חדשה ולא נוכה עד כה כלום?

• הוסף לסימניות
גם אני כתבתי 000 ועבד יופי!!

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לשלוח בפקס
אח"כ אפשר גם לעדכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;959262:
לא הבנתי אפשר בפקס????

אני שלחתי לשם
03-7530273
עד עכשיו עבד מעולה
עד כמה שזכור לי אפשר להתקשר אליהם לוודא שהפקס הגיע, אבל לא זכור לי המספר.
בכל מקרה, עד עכשיו השתמשתי רק באופציה הזו ואחרי כמה ימים קיבלתי אישורים בדואר.
(היו פעמים שהייתי צריכה לבקש הגדלת תקרה לשנת המס ושלחתי נייר מוקלד שאני מבקשת להגדיל את תקרת המס למוסד XX + פרוט של ההכנסות הנוספות, גם זה עבד :))
בהצלחה!!

שכחתי להגיד: בטלפון גם לי אמרו שחייבים לגשת אליהם...​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה