אם אין מאחורה נייר לקילוף בהכרח שהוא דורש דבק טפטים..קניתי טפט של נקסט
כדי להדביק אותו דרוש למרוח דבק טפט, או שיש לו דבק מאחורה?
אשמח למידע בענין
תודה רבה
קניתי טפט של נקסט
כדי להדביק אותו דרוש למרוח דבק טפט, או שיש לו דבק מאחורה?
אשמח למידע בענין
תודה רבה
אני רואה שאתם מבינים בזה- או אולי משיהו אחרבדרך כלל אין דבק מאחורה [אלא אם כן זה טפט ממש קטן], אז קונים בטמבור דבק טפטים שזו אבקה שמוסיפים לה מים.
טיפים להדבקה:
מחליקים ומנקים את הקיר היטב, מורחים את הדבק עם מברשת.
ומדביקים את הטפט מלמעלה למטה לאט לאט, כל פעם בודקים שזה עדין ישר.
לקצוות יפים: משאירים עודף קטן מאד [עד סנטי] למעלה, וכן בצד, ולאחר ההדבקה מורידים בזהירות עם סכין יפנית.
פעם בכמה סנטימטרים מחליקים היטב את הטפט על הקיר בתנועה מלמעלה למטה, ומודאים שאין שום קפלים ובועות, [אם בכל זאת נתגלתה בועה אחרי ההדבקה אפשר לדקור עם סיכה, ולקווץ' היטב בכח, ואז ישאר קפל קטנטן שבקושי רואים]. בכל מקרה החלק הקשה ביותר והדורש זהירות זה יישור הטפט, שלא יהיה הצד העליון יותר ימינה/שמאלה מן התחתון.
אם יש לכם קיר רחב, שמצריך שני טפטים ומעלה, נוספת עבודה של התאמת מיקום הדוגמא של הטפטים, שייראו כהמשך אחד, וזה לא קל.
מצד אחד תודה. מידע חשוב וקונקרטיבדרך כלל אין דבק מאחורה [אלא אם כן זה טפט ממש קטן], אז קונים בטמבור דבק טפטים שזו אבקה שמוסיפים לה מים.
טיפים להדבקה:
מחליקים ומנקים את הקיר היטב, מורחים את הדבק עם מברשת.
ומדביקים את הטפט מלמעלה למטה לאט לאט, כל פעם בודקים שזה עדין ישר.
לקצוות יפים: משאירים עודף קטן מאד [עד סנטי] למעלה, וכן בצד, ולאחר ההדבקה מורידים בזהירות עם סכין יפנית.
פעם בכמה סנטימטרים מחליקים היטב את הטפט על הקיר בתנועה מלמעלה למטה, ומודאים שאין שום קפלים ובועות, [אם בכל זאת נתגלתה בועה אחרי ההדבקה אפשר לדקור עם סיכה, ולקווץ' היטב בכח, ואז ישאר קפל קטנטן שבקושי רואים]. בכל מקרה החלק הקשה ביותר והדורש זהירות זה יישור הטפט, שלא יהיה הצד העליון יותר ימינה/שמאלה מן התחתון.
אם יש לכם קיר רחב, שמצריך שני טפטים ומעלה, נוספת עבודה של התאמת מיקום הדוגמא של הטפטים, שייראו כהמשך אחד, וזה לא קל.
קבלת את המידע?מצד אחד תודה. מידע חשוב וקונקרטי
מצד שני זה קצת מייאש..
יש לי קיר 4 מטר שלידו שולחן אבל הוא בכניסה לבית- ממש מול.
כלומר גם קיר שמאד רואים וגם קיר מרכז מועד לפורענות.
2 שאלות- האם טפטים מנקסט יהיו לי איכותיים מספיק. כלומר לא ייקרעו ויווצרו חורים מכל נגיעה...
איכותיים מספיר אני מתכוונת לעומת טפטים שאקנה בארץ ב-300 שקל לגליל...
ושנית האם עם זהירות ועדינות וסבלנות וידיים סבירות (אבל בלי נסיון) כדאי לנו לנסות להדביק לבד ? אני מבינה שכזה קיר יעלה לי לפחות 700 שקל רק ההתקנה אם אקח מישהו ...
שאלה ארוכה ותודה מאד מראש על התשובה. אני חייבת לחפות את הקיר הזה וכבר הרבה זמן מחפשת מידע...
תודה על ההתעניינותקבלת את המידע?
מה עשית בסוף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים