כללי למי ישתמונות ויקטוריות של ילדים

• הוסף לסימניות
הנה רקעים יפים של ילדים, אפשר להוציא מתוכם.

קבצים מצורפים

• ילדים.rar
    9.4 MB · צפיות: 18
  • ילדים2.rar
    8.9 MB · צפיות: 23
  • ילדים3.rar
    9.4 MB · צפיות: 21
  • ילדים4.rar
    2.6 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מיס... רקעים מדהימים! יש לך מושג כלשהו לגבי זכויות? זה חינמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;420643:
מיס... רקעים מדהימים! יש לך מושג כלשהו לגבי זכויות? זה חינמי?

אין לי מושג, הורדתי את זה מפה פעם.

• הוסף לסימניות
מיס.
אין לי מילים להודות לך. דבר ראשון על העזרה העצומה שעזר לי המאגר הזה.
דבר שני עצם ההתיחסות עודדה אותי כי אני רק בתחילת הדרך
תודה ושוב תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חיכתי וחיכתי להתייחסות ולא קבלתי אז ניסית לגרות את החברה באשכול חדש.
ראיתי את מה שהעלת לי באשכול השני, ותודה מאד - אהבתי אותם. חמוד!

• הוסף לסימניות
זה מה יש לי
לא בדקתי מה יש לאחרים
מקווה שזה לא כפילות...

קבצים מצורפים

• צעצועים.ai
    KB 291 · צפיות: 21
  • kids_original.ai
    KB 876.7 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה