למי יש אוצר החכמה?

• הוסף לסימניות
ויכול להוריד לי את הספר "גלות עליות" על מסכת מקואות הוצאת המסורה שנת תשמח
תזכו למצוות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dg;769826:
הקובץ כבד בכדי להעלותו לכאן
מה המייל?
ישנו גם בהיברו
http://hebrewbooks.org/6758
את מה שיש בקישור כבר הורדתי, אבל הספר מידי ישן.
אני מחפשת בדפוס חדש.
המייל שלי הוא:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה רבה
יישר כח גדול

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שמותר הלכתית להעביר קבצי PDF שהורדו מאוצר החכמה למי שאינו לקוח שלהם.
בכל מקרה יש את אוצר החכמה המקוון ובעלות של כ-20 ש"ח ליום אפשר להוריד מה שרוצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;770051:
אני לא בטוח שמותר הלכתית להעביר קבצי PDF שהורדו מאוצר החכמה למי שאינו לקוח שלהם.
בכל מקרה יש את אוצר החכמה המקוון ובעלות של כ-20 ש"ח ליום אפשר להוריד מה שרוצים
אוקי.
אתה צודק.
אז רכשתי מנוי ליום אחד, אבל איך אני יכולה להדפיפס את כל הספר בבת אחת?
הוא נותן לי אפשרות להדפיס כל פעם רק דף אחד?
האם זה לא כלול במנוי שאפשר להדפיס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה