כללי למי יש אינדיזיין CC ומוכן לעזור בהמרת קובץ?

• הוסף לסימניות
ברירת מחדל למי יש אינדיזיין CC ומוכן לעזור בהמרת קובץ לCS6?

המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כל הברכות יחולו על ראשכם!

• הוסף לסימניות
תודה חברים
הקובץ כבר הומר ואצלי במחשב לאחר עזרתה האדיבה של אחת הניקיות דכאן.

• הוסף לסימניות
יש עדכון רשמי של אדובי ל-C6 שנותן לפתוח קבצי CC דרך השרת שלהם (זה מעלה את הקובץ לשרת, ממיר שם, ומוריד חזרה למחשב -- לוקח כמה דקות, אבל השירות בחינם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1896702:
יש עדכון רשמי של אדובי ל-C6 שנותן לפתוח קבצי CC דרך השרת שלהם (זה מעלה את הקובץ לשרת, ממיר שם, ומוריד חזרה למחשב -- לוקח כמה דקות, אבל השירות בחינם).

איפה מורידים את זה?
פתחתי עכשיו את Adobe Aplication Manager והוא החליט בשבילי שכדאי לי לעבור לענן
מציע לי לנסות את התוכנות של CC (פוטושופ, אינדי', אילוס', מיוז וכו') וחלק מהם להתקין (כמו ברידג', אקרובט רידר וכו')
ומציע לי עוד כל מיני דברים

מה זה אמור להיות בדיוק?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני נזכר שהעידכון הזה עובד רק למנויי הענן. זאת אומרת שמי שיש לו מנוי יכול להוריד עדכון ל-CS6 שנותן לפתוח קבצים של CC. כמובן, נשאלת השאלה למה מנוי CC צריך את זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה