נכתב ע"י naama100;2335278:- פותחים חלונית Actions בפוטושופ
- מייבאים את האקשן הרצוי ע"י לחיצה על Load actions שבתפריט הקופץ מהחלונית.
- בתוך האקשן שהגיע יש Step 1 ו- Step 2
נבחר Step 1 ונלחץ על Play (במשולש בתחתית החלונית)
- נמקם את העיצוב שלנו בתבנית שנוצרה
- ונריץ את Step 2 באותו אופן.
בהצלחה
נכתב ע"י שחר עולה;2336658:דבר ראשון תודה רבה!
א. החוברת הנ''ל היא לא A5 נכון? אולי יש למישהו אקשן - מוקאפ חוברת A5 סגור צד עברית?
ב. הנושא של האקשנים משום מה לא נקלט אצלי עד הסוף - והייתי רוצה להבין סוף סוף למה האקשנים אצלי לא מצליחים לעבוד - יכול להיות שזה משהו קטן - ושאני אשים לב אליו זה יצליח.
אז כך:
1. יש לי עיצוב מוכן בפוטו שופ - האם אני צריכה לסגור אותו כתמונה?
2. כדי לעשות אקשן צריך לפתוח דף חדש? ואם כן - לאיזה גודל או שזה לא משנה, כי ברגע שאני פותחת אקשן הוא עובר לדף אחר לגודל הרצוי?
3. באיזה שלב אני שמה את העיצוב (וכאן השאלה לכל סוגי האקשנים) - מיד בהתחלה, או כמו שכאן מפעילה את החלק הראשון ואח''כ שמה את העיצוב ומפעילה את החלק השני (ואם זה כך - אז מתי אני יודעת שאני צריכה להכניס את העיצוב שלי?)
4. כאן שעשיתי את האקשן הזה - לא היה התאמה בין הרוחב של החוברת לרוחב של האקשן - אבל בשביל להבין התאמתי את שער החוברת לאקשן (זה היה הפוך לי הצד השני - כי זה אנגלית) והפעלתי את החלק השני - רק מה - הופיע לי חלונות חסר שכבה, לא היה קו להקיף וכד' - ובסוף התוצאה הייתה ריבוע ולא צורה של חוברת (אפילו לא מרובעת)
5. יש עוד משהו שרציתי להבין - יש בחלון הפעולות לפעמים ריבוע אחד ולפעמים 2 ריבועים הריבוע הראשון בצד - מופיע בו V כאשר הפעולה נעשית ואילו בריבוע השני שאני לחוצת עליו - נפתח חלונית הזהרה שהדבר יגרום להחלפת המצב וכו' - האם צריך לגעת בזה \ לא לגעת - ומה זה בכלל?
הייתי רוצה להבין איפה טעיתי - ומה אפשר לעשות כדי שתתקבל לי צורה של חוברת A5 סגורה בצד של עברית
סליחה על הבורות
ותודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים