כללי למי יש ארכיוני ויכולה לעזור לי

• הוסף לסימניות
יש לי אישור להשתמש בזה, רק על המחשב שאני עובדת עכשיו אין את הארכיון וחבל לי לחכות עוד יום עם העבודה,
אני צריכה כמה תמונות משם, אם מישהי יכולה להקדיש לי כמה דקות מזמנה, אודה לה מאוד!

• הוסף לסימניות
בשמחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני צריכה ציור של ילד שמביא כוס תה לאביו שיושב בשולחן (אולי יהיה בקטגורית כיבוד הורים?)
וכן ציור שלו של ביהמ"ק - שרואים הכי הרבה שאפשר מהבנין,
כמו"כ אני צריכה ציור של גולים (מלש' גלות) עם שק על הכתפיים, אני לא כ"כ זוכרת אם יש לו שזה ציור ממש אבל יש לא בטוח של האבות כמו יעקב או אברהם אבינו וגם יש משהו בסגנון של יציאת מצרים.
אשמח אם תוכלי לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
וזכויות של יוני הם כלום בעיניך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1127862:
וזכויות של יוני הם כלום בעיניך?

אם אני לא טועה היא כתבה שיש לה אישור לשימוש, לא?

• הוסף לסימניות
סליחה, את צודקת!

ועכשיו אני חושבת שאם יהיה משהו נוסף שיקרא ברפרוף כמוני יקבל לגיטימציה לענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה