כללי למי יש את הגופן specer. דחוף

• הוסף לסימניות
יש לי, ואז?

• הוסף לסימניות
למה, זה חינמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1180049:
אני יכול לקבל את זה אולי?

אני יכול לקבל אולי את המחשב שלך?

• הוסף לסימניות
פונטים אסורים בהעברה בשום דרך פרט לקובץ מושלם.
הצעה ידידותית: אני מאד מבינה את אלה שצריכים, וכאב לי כסטודנטית לקנות חבילה, אבל לא היית רוצה לפגוש את "מלאך הגזל" בסמטה חשוכה...או את נדב עזרא.

• הוסף לסימניות
אמאלההההההההההההההה?

אפשר לחשוב, שאלתי שאלה, עניתם תשובה, מה ההתלהמות? אפשר תמחשב שלך? מה הקשר?

אחד פה לא הסביר בצורה יפה.שמע חביבי זה לא עובד ככה.

אחד לא?

חבורת מתלהמים

• הוסף לסימניות
אולי, כי לאנשים כאן זה כל כך ברור עד שאנחנו בטוחים שזה חייב להיות ברור לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1180077:
אפשר לחשוב, שאלתי שאלה, עניתם תשובה, מה ההתלהמות? אפשר תמחשב שלך? מה הקשר?

אחד פה לא הסביר בצורה יפה.שמע חביבי זה לא עובד ככה.

אחד לא?

חבורת מתלהמים

חמודה!
זה כל כך ברור שאסור! וזה כמו לבקש את המחשב שלך.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה