למי יש את הדיסק "כולנו מסובין" שירים לפסח

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הדיסק שלי סרוט, נא לשלוח את השירים במייל האישי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זכויות יוצרים

נכתב ע"י טל;967294:
הדיסק שלי סרוט, נא לשלוח את השירים במייל האישי
תודה רבה
כבר זמן רב, שרציתי לדבר על נושא בקשת שירים וכדו'.
לענ''ד, יש כאן בעיה רצינית של זכויות יוצרים.
אני משתתפת בצערך על הדיסק הסרוט, אך פעם קראתי באיזה מקום בשם הזמר מרדכי בן דוד וורדיגר שטען, שגם אם הדיסק נפגם לאחר שימוש [והיה תקין בהתחלה] אין היתר להעתיק, כמו שלא יעלה על הדעת שאדם יהיה זכאי לקבל תחליף של חפץ אחר שקנה והתקלקל לו.
כמובן, שצורך אישי ולא מסחרי, גם אינו מתיר להעתיק שירים.
מה שאני עושה כדי למנוע בעיה זאת, מיד לאחר קניית דיסק חדש אני מעתיקה אותו למחשב
ו/או לנגן, ועל כך שאלנו רב ואמר שמותר לנו להעתיק באם הדיסק שייך לנו.
לענ''ד, ראוי לכל הפחות לשאול חכם לפני בקשות כאלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעילות;967298:
בשם הזמר מרדכי בן דוד וורדיגר שטען, שגם אם הדיסק נפגם לאחר שימוש [והיה תקין בהתחלה] אין היתר להעתיק,
כמובן, שצורך אישי ולא מסחרי, גם אינו מתיר להעתיק שירים.
..

מרדכי בן דוד הוא לא מורה הוראה....
לגבי שימוש פרטי ולא מסחרי יש רבנים....

• הוסף לסימניות
למה? כי את צריכה אוסף גדול בחינם של הרבה יצירות שאנשים הוציאו על זה דמים מרובים?????

• הוסף לסימניות
ההגיון אומר שאין לזה שום בעיה להעתיק שירים מדיסק שכבר קניתי בעבר ונסרט ושונה לגמרי ממי שקונה חפץ ונפגם ..
מי יכול לברר לי אצל מורה הוראה ?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;967338:
ההגיון אומר שאין לזה שום בעיה להעתיק שירים מדיסק שכבר קניתי בעבר ונסרט ושונה לגמרי ממי שקונה חפץ ונפגם ..
מי יכול לברר לי אצל מורה הוראה ?
תודה

לכי למורה הוראה שלך

• הוסף לסימניות
בעבר היה ניתן להחליף תמורת 10 שקל בחנויות....

• הוסף לסימניות
באיזה חנות ניתן להחליף תמורת 10 שקל ?

• הוסף לסימניות
פעם היה אפשר בגל פז היום? צריך לשאול

• הוסף לסימניות
לא זוכר איפה קניתי את הדיסק, ובלי קבלה גל פז לא יסכים להעתיק לי !!!
מה עושים ?

• הוסף לסימניות
לא להעתיק,
גל פז מוכרים תוכן דיסקים - ע"י הטענה מהמחשב לנגן או דיסקאונקי.
מחיר ממוצע 10 ש"ח.
יש להם רשימות שלמות בחנויות - אולי גם הדיסק הזה מופיע.
אפשר לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה