כללי למי יש את הלוגו הזה אולי בוקטור?

• הוסף לסימניות
ממש במקרה ?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• ש.png
    KB 70.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הקפצה ---
אולי בכל זאת ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לשחק קצת עם SIMPLIFY

• הוסף לסימניות
הנה אחד יותר חלק

קבצים מצורפים

• SI logo.ai
    1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה אני ינסה.

• הוסף לסימניות
לפעמים הייתי מנסה לעבוד על לייב טרייס והייתי מגלה שהכי קצר זה לבנות אם זה פונטים שיש..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עשית את זה ככה מושלם????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1427232:
איך עשית את זה ככה מושלם????

גמני חשבתי על אותה שאלה אבל זה נראה לי בנוי מלכתחילה ולא טרייס של התמונה שאני העליתי כי שלי לא חדה כלל!!

• הוסף לסימניות
האמת היא שזה היה די פשוט.:rolleyes:
עשיתי חיפוש PDFים בגוגל עם השם של החברה והגעתי ללינק הזה https://www.isracard.co.il/pdf/yoter_hatavot_2014.pdf ובדף 8 יש את הלוגו הנכסף..........

חפשתי כך "siespresso" filetype: pdf (בלי רווח בין הנקודותיים לPDF) הגרשיים מעל שם החברה כדי לצמצם את תוצאות החיפוש.
אגב ככה תמיד אני מחפש לוגויים בגוגל.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מזה הלינק הזה ? לחצתי סתם על איזה לוגו אחר ולא קורה כלום .. זה אמור לרדת מיד? חינם ?
ואיך עושים חיפוש PDF בגוגל ? זה כמו תמונות ?

• הוסף לסימניות
מגניב :))

חשבתי לרגע שעשית את זה עם הטרייס

• הוסף לסימניות
בדור שלנו מתחילים קודם עם קיצור דרך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1427245:
האמת היא שזה היה די פשוט.:rolleyes:
עשיתי חיפוש PDFים בגוגל עם השם של החברה והגעתי ללינק הזה https://www.isracard.co.il/pdf/yoter_hatavot_2014.pdf ובדף 8 יש את הלוגו הנכסף..........

חפשתי כך "siespresso" filetype: pdf (בלי רווח בין הנקודותיים לPDF) הגרשיים מעל שם החברה כדי לצמצם את תוצאות החיפוש.
אגב ככה תמיד אני מחפש לוגויים בגוגל.

מושיקו, אפשר הסבר קצרצר איך הגעת ללינק הזה ואיך הצלחת להוריד ממנו את הלוגו המבוקש?
כתבתי בגוגל ככה siespresso":pdf
קיבלתי כל מיני תוצאות אבל לא לינק דומה לשלך..
כתבתי בסדר?
תודה!

• הוסף לסימניות
להוריד את הלוגו - את יכולה להדפיס את העמוד לפידיאף ואז לפתוח באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1427291:
את יכולה להדפיס את העמוד לפידיאף

סורי על הבורות בעניין
איך מדפיסים לPDF ?
תודה!

• הוסף לסימניות
לחצן ימני של העכבר - הדפס - בחירת אפשרות שמירה כPDF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה