עזרה למי יש את המילים של השיר 'בתי בתי אל תלכי' של מירי ישראלי?

• הוסף לסימניות
@רחל1 בבקשה-

בתי, בתי אל תלכי ללקוט בשדה אחר
כל הורדים והשושנים
גדלים בגינתך
אף התבואה ופרות ברכה
אצלך הם, רק אצלך
נראה שם הדשא ירוק יותר
אך חזו עיניך שוא
לאכל חלום מתגשם לאור יום,
לא כל הנוצץ זהב.
בתי, בתי אל תלכי ללקוט בשדה אחר
אלה אשר את שדם נטשו מחפשים דרכם חזור
רק את החושך מצאו בחוץ
רוצים לשוב לאור
חלמו הם לקצור שם פרות יפים
יצאו מלאים בתקוה
אך לא כל חלום מתגשם לאור יום,
מצאו הם רק אכזבה.
בתי בתי אל תלכי ללקוט בשדה אחר
אבא רחום לנו במרום,
אותך אליו מקרב
תמיד בשדותיך נמצא עמך,
נותן, שומר אוהב
וריח גן עדן אותך אופף,
התורה כחמה מאירה
לך יש חלום מתגשם בכל יום,
ובליבך שירה...

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהי את השיר להאזנה? אני זקוקה לו בדחיפות.
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל את השיר להאזנה אם תוכלו לשלוח למייל lne3125 שטרודל גימייל וכו'...

כמובן זה להאזנה רק לנשים

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל את השיר 'בתי בתי אל תלכי' בשמע. זה חשוב לי ומאוד מאוד יעזור לי. תודה
המייל שלי H7671185 שטרודל גימייל. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה