מידע שימושי למי יש את המספר של קול מבשר?

• הוסף לסימניות
אני זקוק בדחיפות למספר של קו הנייעס בארה"ב - יידיש, קול מבשר,
עדיף מספר ישראלי, אך גם מספר חו"לי טוב.

[יש לי מספר המסתיים ב-1100, וזה לא עובד לי]
תודה

• הוסף לסימניות
כל המספרים שהובאו לעיל לא תקינים
האם יש למישהו את המספר המעודכן הפתןח לכשרים של קול מבשר הישראלי?

• הוסף לסימניות
מספר עדכני לקול מבשר בארץ ישראל הוא: 0723333111

• הוסף לסימניות
המספר 0723333111 חסום. האם מישהו יודע מה המספר שפתוח לקומה הכשרה לקול מבשר בארה"ב ?

.
.

• הוסף לסימניות
המספר מעודכן של קול מבשר
שפתוח לקומה הכשרה הוא 026632327

• הוסף לסימניות
לפעמים כשמתקשרים הקו פתאום נחסם ואם מתקשרים שוב אחרי כמה דקות הקו כבר פתוח.

• הוסף לסימניות
אני זקוק בדחיפות למספר של קו הנייעס בארה"ב - יידיש, קול מבשר,
עדיף מספר ישראלי, אך גם מספר חו"לי טוב.

[יש לי מספר המסתיים ב-1100, וזה לא עובד לי]
תודה
לי עובד מצוין!
אולי לא עשית קידומת נכונה המספר המלא הוא:1718-6891100 ולפני המספר מוסיפים את הקידומת של החברה בה אתם מנויים כשמחייגים לחו"ל. למשל בסלקום מחייגים קידומת 013 ואז 1718 וכו'
וזה אף פעם לא נחסם כי זה מספר חו"ל ובכל החברות יש 500 דקות שיחה לחו"ל יש חברות שצריך לפתוח את זה (כמו בסלקום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה