עזרה למי יש את הספר איך לעצב לוגו מנצח ?

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח שאם יהיה כאן משהו / משהי שיש לה את הספר
"איך לעצב לוגו מנצח" של חיים בניסטי, ויוכל להשאיל לי אותו לתקופת מה,
אני קניתי את המהדורה הדיגיטלית אבל זה לא כ"כ נוח לקרוא ,
אשמח לספר חי....
תודה.

• הוסף לסימניות
איפה אתה גר??
אני ירושלמי לא יוצא יותר מדי

• הוסף לסימניות
שלום אני גם אשמח אם למשהו יש את הספר וזה כבר לא בשימוש

• הוסף לסימניות
שלום אני גם אשמח אם למשהו יש את הספר וזה כבר לא בשימוש
אני גם אחרי שכבר קראתי אותו איזה 4 פעמיים לא ממש אתן אותו לגמרי אלא רק להשאלה כי הוא ממש עולה יקר ולפעמיים שוכחים דברים וזה טוב לעיין טיפה אני מוכן לתת אותו להשאלה של איזה חודש גג רק לקריאה...

• הוסף לסימניות
אני גם אחרי שכבר קראתי אותו איזה 4 פעמיים לא ממש אתן אותו לגמרי אלא רק להשאלה כי הוא ממש עולה יקר ולפעמיים שוכחים דברים וזה טוב לעיין טיפה אני מוכן לתת אותו להשאלה של איזה חודש גג רק לקריאה...
מעוניינת בהשאלה לחודש
אפשרי לקבל כתובת או להתקשר לניידי? 0527172125

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניינת לקבל בהשאלה לחודש עדיף מכלום

• הוסף לסימניות
אני גרה ברכסים , מגיעה השבוע לב"ב

• הוסף לסימניות
כבר לא רלוונטי מישהי כבר לקחה נראה בהמשך

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול בבקשה שימו לב

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו באשדוד?
תודה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה