שלחתי למיילאשמח שישלחו לי אותו למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
ילדה שהתנדבה להיות אצל משפחה שההורים חולים בקורונה, והילדים נשארו לבד...מה זה?
שלחתיאשמח גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
אשמח לקבל גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתי<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כן נשמע קצת הזויימה ההגיון להתראיין לטלוויזיה, ולא לרצות להתפרסם??
מה ההגיון להתראיין לטלוויזיה, ולא לרצות להתפרסם??
אני ממחלקת מבקר המדינה בחיי הפרטיים ועם זאת בעבודה עצמית של לדון לכף זכות אז הנה אחד:כן נשמע קצת הזויי
זה כמו לעמוד בחתונה ואחר כך להגיד לחתן ולכה אל תראו את החתונה כי אני נמצא שם
אין ספק שהיא חשבה על הדבר שהתפרסם
היא הרי יודעת שזה כתבה לטלוויזיה שהולכת להיות משודרת לכל המי ומי
נשמע קצת הזויי
היא עשתה קידוש ה' גדול מאוד!!הנערה חשבה שיווצר מזה קידוש השם ובזה אכן מאד צדקה.
יחד עם זאת החלה לקבל ד"שים אפלים מהסמינר, שהביע חוסר שביעות רצון קשה עם רמזים עבים על חזרה חד צדדית הביתה לאחר חלוף הקורונה, מדודה זלפה המבוגרת שטענה בתוקף שזה יזיק לה בשידוכים, ומחברות שהתקשרו אליה ואמרו לה "מההה, אני המומה, קיבלתי אותך במייל, את מזה לאנורמלית"
ואז היא קיבלה רגלים קרות ומאז מנסה לעצור את הגלגל, בואו נעזור לה!
אבל זו המציאות.היא עשתה קידוש ה' גדול מאוד!!
לא חושבת שזה יזיק לה בשידוכים,
להיפך!!
אם אנשים לא רוצים אותה בשידוכים להם יש בעיה!!
לא חושבת שזה יעזור לעצור את הגלגל עכשיו כי המון ראו את זה...
אבל כן להשתדל לא להעביר את זה מעכשיו.
צודקת!!אבל זו המציאות.
באשכול שלי ז"ל, אנשים התחילו לכתוב, "יאוו עכשיו יעיפו אותה מהסמינר", "איזו מסכנה", וכו' וכו'.
גם אני תמהתי שם על הדיבורים האלה אבל, כנראה שהיא חוששת וזה מוצדק.
אין עניין לעזור לאדם להמשיך לחשוש, אנחנו במקומה גם היינו מבקשים אותו הדבר!
אשמח לקבלשלחתי למייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים