כל הכבוד באמת על העזרה שהיא נתנה,שהיא חוששת וזה מוצדק.
לפי מה שהבנתי היא איננה מעונינת שזה יתפרסם, כך שמי שמעריך ומוקיר אותה על פועלה מוזמן לכבד את רצונה לפרטיות.למרות שהתראיינה לטלוויזיה.
אני העלתי את זה כאן לראשונה ומרגע שאמרו לי זאת הפסקתי לשלוח.
כבוד גדול הוא לי לכבד אותה.
תכבדו את רצונה....אני ממחלקת מבקר המדינה בחיי הפרטיים ועם זאת בעבודה עצמית של לדון לכף זכות אז הנה אחד:
הנערה חשבה שיווצר מזה קידוש השם ובזה אכן מאד צדקה.
יחד עם זאת החלה לקבל ד"שים אפלים מהסמינר, שהביע חוסר שביעות רצון קשה עם רמזים עבים על חזרה חד צדדית הביתה לאחר חלוף הקורונה, מדודה זלפה המבוגרת שטענה בתוקף שזה יזיק לה בשידוכים, ומחברות שהתקשרו אליה ואמרו לה "מההה, אני המומה, קיבלתי אותך במייל, את מזה לאנורמלית"
ואז היא קיבלה רגלים קרות ומאז מנסה לעצור את הגלגל, בואו נעזור לה!
לא חושבת שזה מה שעמד לה בראש....ולכן מחשבות כמו שיעיפו מהסמינר ובסגנון הזה היו צריכות לצוץ בראיון עצמו ולא אחרי שפורסם.
אפשר גם את הסרטון?לא חושבת שזה מה שעמד לה בראש....
היא רצתה לקדש שם שמיים ובהחלט עשתה זאת
ממש בושה- סליחה שאני אומרת, מצד הסמינר שזה מה שהוא חושב....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים